Metro-portal.hr

objavljeno 09.06.2015. 18:02:00
I OPET ONI

Bilderberška skupina zasjeda u Austriji

Glavne teme sastanka moćne Bilderbeške skupine na trodnevnom sastanku koji u četvrtak počinje u austrijskim Alpama bit će Grčka, Rusija, Iran i - Britanija?

I opet Bilderberzi odlučuju o sudbini svijeta ...
I opet Bilderberzi odlučuju o sudbini svijeta ... (beforeitsnews.com)

Bilderberška skupina, otprilike 140 svjetskih moćnika, političara, znanstvenika i biznismena okupit će se na trodnevnim raspravama iza zatvorenih vrata u izoliranom luksuznom hotelu u blizini tirolskog odmarališta Seefelda.

Među sudionicima su britanski ministar financija George Osborne, čija će vlada dopustiti građanima da odluče hoće li ostati u EU, glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg, šef eurogrupe Jeroen Dijsselbloem, njemačka ministrica obrane Ursula von der Leyen i bivši američki državni tajnik Henry Kissinger.

Bit će tamo i austrijski predsjednik Heinz Fischer, kao i belgijski i nizozemski premijeri Charles Michel i Mark Rutte. Na skupu se očekuju i vodeći ljudi Deutsche Banke, naftne kompanije BP, francuske osiguravateljske kuće Axa i američkog BlackRocka.

Nazvana po nizozemskom hotelu u kojem je osnovana 1954. godine, Bilderberška skupina sastaje se najmanje jednom godišnje kako bi raspravljala o globalnim pitanjima, a njihov sastav obavezno inspirira teorije zavjere koje ih proglašavaju svjetskom vladom u sjeni.

Bilderberzi su 2012. godine aktivirali i svoje stranice na internetu koje se ne mogu baš nazvati informativnima, no ako odete na bilderberg.org, teorije zavjere će vas preplaviti ...

Zabavna strana priče - oni imaju mail za press, mi smo im se još tada javili, dobili uljudan odgovor da press objava neće biti i zahvalu za kontakt. 

09.06.2015. 18:02:00
http://metro-portal.hr/bilderberska-skupina-zasjeda-u-austriji/92236/