Metro-portal.hr

objavljeno 02.06.2017. 11:01:00
O, DA!

Bilderberg grupa raspravlja o - Trumpu

Ovogodišnji sastanak se održava od 1. do 4. lipnja u Chantillyju u Virginiji, a tema je i više nego intrigantna - prva točka se zove: Trumpova administracija - izvješće o radu

Tko su Bilderberzi?
Tko su Bilderberzi? (Arhiva)

Bilderberg grupa uvijek privlači pažnju ljubitelja teorija zavjera svojim godišnjim sastancima, naročito u zadnjih par godina - napravili su službene internet stranice, javno objavljuju listu sudionika i teme o kojima će razgovarati.

Ova nova "otvorenost" moćne gomilice svjetskih drmatora ipak nije pokolebala teoretičare zavjera koji i dalje naglašavaju da se radi o svjetskoj vladi u sjeni, potaknuti nevjerojatnim sigurnosnim mjerama tijekom sastanaka koje, između ostaloga, uključuju i proglašenje zone zabrane leta iznad mjesta gdje se održava sastanak.

Ovogodišnji se održava od 1. do 4. lipnja u Chantillyju u Virginiji, a tema je i više nego intrigantna - prva točka se zove: Trumpova administracija - izvješće o radu.

Zanimljivo je da su na sastanku i neki članovi Trumpove administracije, ali i kineski veleposlanik u SAD i velik broj bivših dužnosnika SAD ....

02.06.2017. 11:01:00
http://metro-portal.hr/bilderberg-grupa-raspravlja-o-trumpu/105305/