Metro-portal.hr

objavljeno 20.12.2008. 22:09:10

Bik - godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti

Ljubav

Mnogi Bikovi će upravo tijekom novogodišnjih praznika odlučiti da je vrijeme da se skrase i otpočnu mirniji emotivni život. Velikom broju će to i poći za rukom i to naročito onima koji budu praznike proveli u inozemstvu ili budu stupali u kontakte s ljudima koji puno putuju. Veljača vam pruža priliku da u novoj vezi uživate, ali sredinom ožujka 2009. može doći do većih trzavica, bilo da je riječ o tek započetoj ili dugogodišnjoj vezi. Morat ćete dati sve od sebe ukoliko želite očuvati harmoniju jer će vam i travanj mjesec biti prilično stresan kada su emocije u pitanju.

Zajedno s popravljanjem financija krajem travnja 2009. i početkom svibnja poboljšat će se i vaš odnos s partnerom. Lipanj vam donosi manje razmirice prouzrokovane nekim rođakom ili osobom iz neposredne blizine. U srpnju 2009. obavezno otputujte negdje jer će vam to u mnogome pomoći popraviti poljuljane partnerske odnose, ali i da se pripremite za nova previranja do kojih će doći početkom kolovoza. Slobodni se Bikovi u ovom razdoblju ne bi trebali upuštati u nova poznanstva jer će interesi osoba koje budete sretali biti suprotni vašim i odnosit će se pretežno na financijsku dobit.

Sretan broj - 6
Sretna boja - zelena
Sretan dan - petak
Sretni datumi - 6., 15. i 24.
Sretni mjesec - listopad

Rujan i listopad 2009. vam ne donose veće promjene i konačno ćete se moći malo odmoriti i uživati u uobičajenoj obiteljskoj monotoniji. Tijekom studenoga mnogi Bikovi će se odlučiti na korak više, ali će biti i onih kojima se zajednica smučila. Do provođenja bilo koje odluke trebalo bi pričekati barem do sredine prosinca kako se kasnije ne biste kajali zbog ishitrenih poteza.

Posao

Veliki broj Bikova će novogodišnje praznike iskoristiti kako bi negdje otputovali. Ukoliko ste planirali put u inozemstvo budite sigurni da ćete ovo putovanje dugo pamtiti. Odmah po povratku s praznika očekuju vas povoljne promjene na polju karijere, naročito ukoliko radite u bankarskom sektoru ili ste direktno vezani za rad s novcem. Kao i siječanj, i veljača 2009. bit će dosta povoljna, naročito kada su financije u pitanju. Većem profitu mogu se nadati osobe koje rade s djecom, kao i osobe koje rade na nekom od mjesta za zabavu. U ovom razdoblju ne bi bilo na odmet okušati se i u nekoj od igara na sreću. Ipak nemojte nikako iskušavati sreću tijekom ožujka 2009. jer su vjerojatni financijski gubitci. Nemojte se upuštati u nikakve transakcije kao i ulaganja kako vam kasnije ne bi bilo žao.

Sredinom travnja povedite računa o odnosima s prijateljima i potrudite se da ne iskazujete svoje emocije, jer možete biti povrijeđeni. Ipak krajem travnja 2009. ponovno se možete okušati u igrama na sreću, ali također ovo razdoblje će potrajati samo nekoliko dana. Krajem svibnja povedite računa o odnosu prema kolegama jer možete bespotrebno izazvati njihov bijes i biti odbačeni od strane većine kolega. U lipnju povedite računa o financijama jer lako možete zapasti u novčane probleme. Sredina srpnja vam donosi drastične promjene na polju financija i moći ćete s uživanjem planirati godišnji odmor ne razmišljajući o novcu. I u ovom razdoblju bi bilo najbolje da otputujete.

Krajem kolovoza 2009. su mogući problemi i nesuglasice s pretpostavljenima i bilo bi bolje izbjegavati bilo kakav kontakt s njima. Također, ukoliko je vaš posao vezan za dom u kom živite ili se bavite pružanjem usluga po kućama, vodite računa i o najsitnijim detaljima, kako biste izbjegli neprilike. Sredinom listopada 2009. možete očekivati dugo očekivanu zadovoljštinu za dosadašnji trud i rad u vidu priznanja, ali i u vidu poboljšanja financija. Studeni vam ne donosi veće promjene, a prosinac je mjesec tijekom kojeg možete razmisliti o većim ulaganjima, kao i o upuštanju u neki dugoročniji kredit.

Zdravlje

Tijekom većeg dijela godine zdravstveno stanje će vam biti stabilno i fizički ćete se osjećati odlično. Manja kriza može se osjetiti krajem studenoga i početkom prosinca 2009., problem se može javiti uslijed pretjeranog unosa hrane i pića, pa vam savjetujemo da budete umjereni. Inače godina je odlična za započinjanje rekreativnog bavljenja sportom. Ukoliko ste planirali krenuti u teretanu ili početi trčati u prirodi, ovo je idealna godina za to. Sve u svemu, u 2009. godini zdravstveno stanje većine Bikova bit će na zavidnoj razini.

(izvor: http://www.astrosporto.com, www.astro.com)

 
  
    
    

 

20.12.2008. 22:09:10
http://metro-portal.hr/bik-godisnji-horoskop-za-2009/13778/