Metro-portal.hr

objavljeno 31.10.2016. 16:14:00
DAN MRTVIH

Besplatno na gradska groblja tramvajem i autobusom ZET-a

U povodu blagdana Svih svetih, Grad Zagreb je u ponedjeljak, 31. listopada, te na blagdan, u utorak, 1. studenoga, osigurao besplatan tramvajski i autobusni prijevoz na svim linijama javnog prijevoza ZET-a

Prijevoz ZET-om je besplatan
Prijevoz ZET-om je besplatan (Arhiva)

Gradska groblja će na blagdan Svih svetih biti puna, a ZET se pobrinuo olakšati Zagrepčanima posjet besplatnim prijevozom.

Prema svim većim gradskim grobljima javni prijevoz je pojačan dodatnim kapacitetima, a na blagdan Svih svetih, u utorak, u prometu će biti i izvanredne autobusne linije prema većim gradskim grobljima: Kaptol - Mirogoj, Kaptol - Krematorij, Kvaternikov trg - Srebrnjak, Dubrava - Miroševac, Dubec - Markovo Polje.

Na blagdan Svih svetih, izvanredni autobusi za Mirogoj će voziti od 8 do 21 sat, a za Miroševac i Markovo Polje od 8 do 20 sati.

Sva će gradska groblja 31. listopada i 1. studenoga biti otvorena do ponoći.

U zonama gradskih groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa pa je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taksi-vozilima, vozilima osoba s invaliditetom na kojima je istaknut znak pristupačnosti te vozilima s posebnom dozvolom.

S detaljnim pregledom prometne regulacije građani se mogu upoznati na ovom linku ili doznati na broju Pozivnog centra 072 500 400.

Iz Grada Zagreba pozivaju Zagrepčane da na groblja odlaze organiziranim linijama javnog prijevoza.

31.10.2016. 16:14:00
http://metro-portal.hr/besplatno-na-gradska-groblja-tramvajem-i-autobusom-zet-a/101090/