Metro-portal.hr

objavljeno 29.02.2016. 11:53:00
DOĐITE

Besplatne grafiti radionice u zagrebačkom Street art studiju Lapo Lapo

Radionice su potpuno besplatne, vode ih Modul Osam i Bare iz kolektiva Pimp My Pump, a održavat će se u Street art studiju Lapo Lapo, u prolazu Ilice 50

Besplatne grafiti radionice za klince
Besplatne grafiti radionice za klince (LapoLapo)

Otvoren krajem prošle godine zagrebački Street art studio Lapo Lapo je u suradnji s Chill shopom i MTN 94 pokrenuo edukativno-kreativne radionice. Pozvani su svi mladi od 10 do 14 godina koji se žele okušati u crtanju i procesu stvaranja grafita. Ideja je kreirati skice i razviti daljnje planove za kreativnu realizaciju. 

Radionice su potpuno besplatne, vode ih Modul Osam i Bare iz kolektiva Pimp My Pump, a održavat će se u Street art studiju Lapo Lapo, u prolazu Ilice 50, svake subote od 20. veljače do 5. ožujka, u terminu od 11h do 13 sati. 

Radionica može primiti do šest polaznika, a zbog ograničenih kapaciteta potrebno je prijaviti se na vrijeme slanjem poruke u inbox na Facebook stranici Street art studio Lapo Lapo s naznakom koja subota vam odgovara. Nakon završene radionice bit će organizirana mala izložba radova polaznika u Chill shopu, na adresi Preradovićeva 22.

Street art studio Lapo Lapo 

Chill shop

29.02.2016. 11:53:00
http://metro-portal.hr/besplatne-grafiti-radionice-u-zagrebackom-street-art-studiju-lapo-lapo/96754/