Metro-portal.hr

objavljeno 14.05.2010. 10:07:13
FREE STYLE

Besplatan trening kamp za BMX vozače

Naučite super nove fore i unaprijedite svoje BMX vještine učeći od najboljih 22. svibnja u Osijeku

(Wikipedia)

Udruga Pannonian i Zion Bike Co. organizatori su  trening kampa za sve BMX vozače. Kamp će se održati 22. svibnja u osječkom skateparku. Događaj je osmišljen kao cjelodnevni trening kamp za početnike i vozače koji već voze BMX, ali nisu na pro nivou. Svi oni mogu provesti cijeli dan trenirajući sa profesionalnim vozačima iz Zion tima koji bi s njima tijekom treninga prošli sve faze vožnje BMX-a, od zagrijavanja, učenja trikova, "contest runova", ispravljanja grešaka u vožnji, pa sve do istezanja.

Svaki od instruktora dobiti će svoju grupu vozača s kojima će tijekom dana proći sve ove faze treninga i probati sa klincima proći vožnju na svim elementima skatepark-a. Za kraj dana održat će se i natjecanje za sve polaznike i demo show pro vozača.

Najbolje očekuju nagrade. Sudjelovati u kampu može svatko. Potreban je bicikl, a kamp je potpuno besplatno za sve.

Cijeli događaj bit će održan kao najava za Pannonian Challenge XI koji će se održati u Osijeku ovog ljeta. U parku će biti postavljeni i šankovi Udruge Pannonian, a kupljenim pićem pomažete u organizaciji ovogogišnjeg Pannoniana i obnovi osječkog skatepark-a. Na samom događaju ShoeBeDo će tokom dana imati postavljen štand na kojem će biti rasprodaja njihovih poznatih X brandova (Vans, Carhartt, DVS, Quicksilver....) po izuzetno povoljnim cijenama, pa ako želite malo obnoviti garderobu prije ljeta ovo je idealna prilika. .

14.05.2010. 10:07:13
http://metro-portal.hr/besplatan-trening-kamp-za-bmx-vozace/39990/