Metro-portal.hr

objavljeno 11.05.2012. 17:36:26
ISTEK UGOVORA

Berbatov u potrazi za novim klubom

"Dimitar ne želi igrati više za neki engleski klub. On bi volio potražiti novi izazov u nekom drugom prvenstvu", rekao je menadžer

Fotografija vijesti

Bugarski reprezentativac Manchester United Dimitar Berbatov potražit će novi klub izvan Engleske kada na kraju sezone napusti ManU, izjavio je u petak njegov agent Emil Danchev, javlja Hina.

"Dimitar ne želi igrati više za neki engleski klub", kazao je Danchev za sportski web portal goal.com.

"On bi volio potražiti novi izazov u nekom drugom prvenstvu. Sezona koja završava bila je frustrirajuća za njega i on sada želi samo igrati nogomet", dodao je Danchev.

Bugarski napadač (31) je izgubio svoje mjesto u prvoj momčadi Manchester Uniteda ove sezone i odigrao je svega 12 utakmica u Premier League.

Goal.com navodi kao moguću zemlju u kojoj bi Berbatov mogao nastaviti karijeru Njemačku gdje je već igrao u Bayeru iz Leverkusena. Bayern i Borussia Dortmund su također izrazili interes za njim.

Berbatov je u Manchester prešao iz Tottenhama 2008. za 38,3 milijuna eura.

Bivši kapetan bugarske reprezentacije bio je najbolji strijelac engleskog prvenstva u sezoni 2010./2011. zajedno s argentinskim napadačem Manchester Cityja Carlosom Tevezom (21 gol).

11.05.2012. 17:36:26
http://metro-portal.hr/berbatov-u-potrazi-za-novim-klubom/70886/