Metro-portal.hr

objavljeno 07.12.2010. 11:20:58
ŽIVA ISTINA

Beogradski rep dvojac VIP u Gjuri 2 predstavlja novi album

Relja Milanković i Ivan Jović svojim su prvim albumom 'Ekipa Stigla' promijenili hip - hop scenu u cijeloj regiji - OSVOJITE ULAZNICE

VIP
VIP (VIP)

RNB Live! Confusion u mjesecu prosincu donosi pravu koncertnu poslasticu, a svi ljubitelji istinskog hip-hop zvuka dobit će live dozu najboljih rima s Balkana. Nakon dugo vremena, zagrebačka publika dobit će priliku uživo čuti legendarni rep dvojac VIP u sklopu njihovog ekskluzivnog nastupa u klubu Gjuro2 koji će se održati u srijedu 15. prosinca s početkom u 21h.

Nastup je uistinu ekskluzivan jer se radi o službenoj promociji njihovog posljednjeg albuma "Živa istina", a koncert je posvećen samo najvjernijim fanovima te će se u službenoj prodaji naći samo 200 ulaznica po cijeni od 40kn za ovaj nastup.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

VIP:
Beogradski sastav V.I.P. je 2002. godine svojim debi albumom "Ekipa Stigla" uspio promjeniti glazbenu industriju u regiji te je predstavio javnosti potpuno novi koncept domaće hip hop scene.

Od nevidljive subkulture koja je bila zaglavljena u okvirima „demo scene", hip hop je zahvaljujući albumu "Ekipa Stigla" preko noći postao dio mainstream trenda što je širom otvorilo vrata za čitavu generaciju mladih repera. Izdavačke kuće, mediji i javnost, od tada na hip hop gledaju kao na najvitalniji i najprogresivniji dio glazbene industrije. Prvi album V.I.P.-a je postao i najtiražnije hip hop izdanje u novom milenijumu i ujedno prvi album koji je dobio veliku zastupljenost na popularnim radio i TV stanicama.

Singlovi „Moj Život", „Ako riba drolja postane", „3,2,1!" i „Hoćeš Beef" su također uveli nove estetske standarde po pitanju video produkcije hip hop singlova.Također, izdali su prvi mixtape 'Rane' u kombinaciji sa stranim izvođačima, a mixtape je prvo izdanje iz Srbije koje je distribuirano širom svijeta. Članovi grupe V.I.P. (Relja Milanković i Ivan Jović) ujedno su prvi hip hop izvođači koji su se pojavili na filmu („Jedan na Jedan").

Nakon pauze od devet godina, VIP-ovci su se na scenu vratili novim albumom Živa Istina.
Nakon nešto više od sat vremena glazbe s albuma, mjesta za sumnjičavost nema - u produkcijskom i stilskom smislu, Živa istina je ambiciozno, brižljivo osmišljeno izdanje izvanredne tehničke egzekucije. Prijemčiv i sirov u isto vrijeme, ovaj album odiše relaksiranošću i samopouzdanjem.

Kritika i publika opet su zajedno podržali ovo novo hip-hop remek djelo, a sam album odiše mnogobrojnim klasicima poput pjesama: Geto, Kerovi u zoru, Clara Schuman, Ljubav preko žice, Ulica me zove nazad i dr.

Koncert je zamišljen kao ekskluzivna promocija njihovog novog albuma "Živa istina" za hip-hop prijatelje i medije, a samo za najvjernije VIP fanove, RNB CONFUSION team u prodaju će pustit 200 ekskluzivnih ulaznica po cijeni od 40kn. Uz specijalne goste iznenađenja, prepoznatljivi flow Rexxxone i srčanost Ikca, koncert VIP-a je sigurno događaj koji ne smijete propustiti.

Ulaznice u pretprodaji - 40kn: Metropolitan bar (Avenue Mall/Prizemlje), Vanilla Caffe (Martićeva 17), Club Gjuro 2 (prvi šank).

07.12.2010. 11:20:58
http://metro-portal.hr/beogradski-rep-dvojac-vip-u-gjuri-2-predstavlja-novi-album/52320/