Metro-portal.hr

objavljeno 21.09.2010. 12:22:08
POZDRAV IZ BEOGRADA

Beogradska rock scena stiže u Tvornicu

U dva dana festivala domaćoj će se publici u Tvornici predstaviti čak 6 novih sjajnih beogradskih bendova - OSVOJITE ULAZNICE

Repetitor
Repetitor (Pozdrav iz Beograda)

Prva dva dana u listopadu zagrebačka Tvornica kulture ugostit će rock festival 'Pozdrav iz Beograda' na kojem će se u dva dana programa predstaviti 6 bendova iz Srbije.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Petak 1. listopada
Prvog dana, u petak 1. listopada, nastupit će bas i bubanj dvojac Multietnička atrakcija koji su 2008. dobili nagradu za najbolji novi bend po izboru najutjecajnijeg web magazina za pop kulturu Popboks što im je omogućilo snimanje demo albuma, dok su na Art & Music festivalu osvojili prvo mjesto. Opisuje ih se kao spoj "cirkusa i punokrvnog rock'n'rolla".

multi.jpg
Multietnička atrakcija

Uz njih će nastupiti Stuttgart Online, još jedan dvojac, zvučno blizak najprogresivnijoj struji beogradskog new wavea iz osamdesetih godina, te čest gost u ovim krajevima, najpoznatiji bend "nove srpske scene" Repetitor.

Subota 2. listopada
Drugoga dana, u subotu, nastupaju elektro-akustični duo Ola Horhe, dobitnici nagrade Popboksa za 2009. godinu. Uz njih nastupit će i surf-punk bend Threesome te veterani "istočnoevropskog rokenrola" Jarboli. Glazba Jarbola je eklektična, ali sa jakim identitetom i autorskim pečatom. Jarboli su melodično histerično poigravanje rock žanrovima koje štipa za obraz usnule slušatelje.

Početak koncerata je u 21h.
Cijena dnevne ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kuna, a na dan koncerta 60 kuna. Festivalsku ulaznicu za oba dana možete kupiti po cijeni od 80 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni Tvornice.

21.09.2010. 12:22:08
http://metro-portal.hr/beogradska-rock-scena-stize-u-tvornicu/48360/