Metro-portal.hr

objavljeno 14.06.2012. 17:57:05
NESTAŠNI DANAC

Bendtner bi zbog reklame mogao snositi posljedice

Televizijske su kamere zabilježile Bendtnera dok podiže dres kako bi pokazao logo jedne irske kladioničarske kuće, što se direktno kosi s pravilima

Glasnogovornik tvrtke Paddy Power rekao je kako nogometašu nije isplaćen nikakav novac
Glasnogovornik tvrtke Paddy Power rekao je kako nogometašu nije isplaćen nikakav novac (Youtube)

Zbog nedopuštenog otkrivanja loga jedne kladioničarske tvrtke za vrijeme slavlja svog drugog pogotka Portugalu, danski bi napadač Nicklas Bendtner mogao snositi posljedice, budući da takav čin direktno krši stroga Uefina pravila.

Televizijske su kamere zabilježile Bendtnera dok podiže dres kako bi pokazao logo jedne irske kladioničarske kuće, što se direktno kosi s pravilima da na dresovima sudionika Eura ne smije biti nikakvog oglašavanja.

Pravila koja reguliraju oglašavanje na Euru strogo su definirana, budući da tvrtke plaćaju više stotina milijuna dolara da bi se njihovo ime našlo na nekoj od reklama.

Ovo nije prvi takav Bendtnerov incident, budući da je već ranije imao problema s kritikama iz danskog nogometnog saveza u vezi svog ugovora s još jednom kladioničarskom tvrtkom.

Glasnogovornik tvrtke Paddy Power rekao je kako nogometašu nije isplaćen nikakav novac te da su slične gaćice s reklamom poslali još nekolicini drugih nogometaša.

14.06.2012. 17:57:05
http://metro-portal.hr/bendtner-bi-zbog-reklame-mogao-snositi-posljedice/71932/