Metro-portal.hr

objavljeno 06.08.2013. 16:36:00
SHOW

Bend Robbie Williamsa od 11 talentiranih glazbenika

Ulaznice za koncert R. Williamsa dostupne su na svim prodajnim mjestima sistenma Eventim, online na www.eventim.hr te u ovlaštenim VIPcentrima u svim većih gradovima

Robbie Williams traži savršenstvo
Robbie Williams traži savršenstvo (Adria Entertainment)

Na TAKE THE CROWN turneji, uz Robbiea Williamsa kao glavnog izvođača, pjevača i zabavljača, sudjeluje 11 glazbenika koji koncerte dovode do glazbenog savršenstva.

Glazbeni direktor, ujedno i klavijaturist u bendu je Paul Beard. Gitare sviraju Gary Nuttall i Tom Longworth. Ritam sekciju čine Jeremy Meehan na bass gitari i Karl Brazil za bubnjevima. Benjamin Edwards, Mark Brown i Michael Kearsey sviraju puhačkeinstrumente. Uz Robbiev glavni i vodeći vokal, prateće pjevačice su Denosh Benett, Nayanna Holley i Sara Jane Skeete.

Denosh Benett, jedna od pratećih pjevačica kaže: „Robbie je iznimno energičan izvođač. Poput magneta je. Dovoljno je da te samo pogleda i odmah se počneš kretati. Zaista inspirira ljude."

Svi zajedno odlično funkcioniraju te osjećaju da su nakon svakog nastupa sve povezaniji. Svako od članova se sa svojim talentom i svojom osobnošću izvrsno uklapa u cjelinu nastupa. Osim što je bitno kako vizualno izgledaju publici, bitno je da imaju udobnu odjeću i obuću u kojoj se mogu slobodno kretati i plesati tokom cijelog koncerta.

Svaka pojedina osoba na pozornici je, uz Robbiea, odgovorna za besprijekoran glazbeni  spektakl. U slobodne dane puno vježbaju te odlaze u teretanu, dok na dan kada je koncert izbjegavaju preveliki fizički napor kako bi energičnoodradili dva sata nastupa.

Dva sata intenzivnog nastupa im zamjenjuje dnevnu potrebu za vježbanjem. Uoči koncerta glavni fokus je zagrijavanje glasnica za pjevanje i prstiju za sviranje instrumenta te šminkanje i oblačenje za nastup. Na pozornicu su svi usklađeni i izborom odjeće i ritmom koji diktiraju pjesme, ali na kraju dana svatko od njih je individua sa svojim pogledom na život.

Za vrijeme nastupa su svi jedno, u privatnom životu su potpuni različiti i to je ono što ih spaja. Za vrijeme priprema i na dosadašnjim koncertima razvili su velika prijateljstva.

Robbie Williams će na 13.8. sa svojih 11 prijatelja glazbenika održati dvosatni koncert na stadionu Maksimir u Zagrebu! Osim navedenih glazbenika, na turneji s njim putuje velik broj ljudi koji su odgovorni za funkcioniranje svake sitnice. Također, pridružit će mu se i mladi talentirani pjevač - Olly Murs!

Na zagrebačkom Maksimiru priprema se najveći ljetni pop spektakl! Za sve ljubitelje vrhunske glazbe, odlične zabave, ali i mode, ovo je koncert koji se ne smije propustiti!

Ulaznice za koncert R. Williamsa dostupne su na svim prodajnim mjestima sistenma Eventim, online na www.eventim.hr te u ovlaštenim VIPcentrima u svim većih gradovima! VIP je ponosni sponzor koncerta.

Ulaznice će biti dostupne i na dan koncerta, na službenoj blagajni kod zapadne tribine stadiona Maksimir.

Cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA - 999 kn

FAN PIT - 629 kn

SJEDENJE 1 (Zapad dolje) - 459 kn

SJEDENJE 2 (Zapad gore, Istok, Sjeverozapad dolje) - 379 kn

STAJANJE -  329 kn

SJEDENJE 3 (Sjever dolje, Sjeveroistok)- 279 kn

SJEDENJE 4 (Sjever gore) - 199 kn -RASPRODANO!

06.08.2013. 16:36:00
http://metro-portal.hr/bend-robbie-williamsa-od-11-talentiranih-glazbenika/79709/