Metro-portal.hr

objavljeno 17.02.2012. 19:33:00
NAKON CAPELLOVOG "BIJEGA"

Beckham želi Redknappa za kormilom engleske reprezentacije

"Redknapp je sjajna osoba i vrhunski stručnjak. Način na koji godinama radi u engleskom nogometu je zaista fantastičan," kazao je Beckham

Fotografija vijesti

Harry Redknapp u ovom je trenutko apsolutno najbolje rješenje za englesku klupu, rekao je bivši kapetan reprezentacije David Beckham, čime je postao još jedan u nizu nogometnih stručnjaka koji bi za kormilom reprezentacije rado želio sadašnjeg trenera Tottenhama, prenosi Hina.

"Redknapp je sjajna osoba i vrhunski stručnjak. Način na koji godinama radi u engleskom nogometu je zaista fantastičan," kazao je Beckham, te dodao: "Poznajem dosta igrača sa kojima je Harry radio u prošlosti i svi su prepuni pohvala."

Beckham je bio i pun razumijevanja za 'bijeg' Fabia Capella koji je napustio kormilo 'Gordog Albiona' svega četiri mjeseca prije početka europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

"Razumijem Capellovu odluku. Imao je svoje razloge koje treba poštovati. Iznimno ga poštujem ga i želim mu sve najbolje," dodao je bivši igrač Manchester Uniteda, Real Madrida i Milana.

Beckham je u dresu engleske vrste odigrao 115 utakmica i postigao 17 golova i samo je vratar Peter Shilton sa 125 odigranih utakmica imao više nastupa u dresu reprezentacije s grbom 'tri lava'.

17.02.2012. 19:33:00
http://metro-portal.hr/beckham-zeli-redknappa-za-kormilom-engleske-reprezentacije/68352/