Metro-portal.hr

objavljeno 01.10.2015. 10:52:40
DOĐITE

Bazaar na Tuškacu 3. listopada

Nakon sjajno posjećenog prošlogodišnjeg izdanja Bazaar se ponovo pojavljuje u sklopu Gričevanja, ali ovaj put na još boljoj lokaciji - platou iznad garaže Tuškanac

Dođite u subotu
Dođite u subotu (LAA)

Bazaar na Tuškancu, jesensko izdanje našeg najpoznatijeg i najuspješnijeg urbanog marketa održat će se u subotu, 3. listopada na platou iznad garaže Tuškanac, a sve u sklopu Gričevanja.

Nakon više tjedana u Bazaar je stiglo više od 200 prijava izlagača iz cijele Hrvatske. Između ostalih posjetiteljima će se u subotu predstaviti dizajneri odjeće poput ItoIto-a, Catfighta i Zoe Leggingsa, dizajneri nakita kao što su Oh! Tiger i Micica te prodavači vintage odjeće i predmeta - legendarni zagrebački second hand shop Šlic, MAUMAU, Inesa Zlotna i Vintage Circus. Ekipa iz Bike Polo Kluba promovirati će svoj sport, djevojke pod imenom Tiger Boat oslikavat će tijela kanom, a naš poznati strip crtač Tico prodavati će stripove. Hrvatska kuća prodavat će originalne hrvatske suvenire, za finu hranu pobrinut će se Gastrosadist i Bamboo garden, a humanitarna akcija "ARE YOU SYRIOUS?" prodavat će stvari skupljajući donacije za izbjeglice.

Nakon sjajno posjećenog prošlogodišnjeg izdanja Bazaar se ponovo pojavljuje u sklopu Gričevanja, ali ovaj put na još boljoj lokaciji - platou iznad garaže Tuškanac.

Bazaar je jednodnevno događanje koje okuplja umjetnike, umjetničke grupe, male obrte, dizajnere i kolekcionare na jednom mjestu. Raznovrsnim izborom prodajnih i izložbenih artikala, velikim brojem domaćih i inozemnih prijavljenih izlagača te još većim brojem posjetitelja Bazaar je dokazao svoju uspješnost i potrebu za takvim tipom događanja. Dosad je na Bazaaru izlagalo više od 1500 izlagača iz Hrvatske I regije, a posjetilo ga je 20.000 posjetitelja čime je postao najveći i najvažniji urbani market u Hrvatskoj.

Bazaar na Tuškancu u subotu će krenuti u 11:00, a završiti u 18:00. Ulaz je besplatan.

01.10.2015. 10:52:40
http://metro-portal.hr/bazaar-na-tuskacu-3-listopada/94202/