Metro-portal.hr

objavljeno 22.04.2013. 12:23:00
SUPER!

Bazaar na platou MSU-a 27. travnja

Uz besplatan ulaz i najavljeno predivno, sunčano i toplo vrijeme, Bazaar u MSU idealno je mjesto za dnevni subotnji izlet

Odličan subotnji izlet
Odličan subotnji izlet (Arhiva)

Više od 300 izlagača dočekat će posjetitelje na dosad najvećem Bazaaru koji će se održati u subotu, 27. travnja na platou Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu.

U svoja četiri izdanja u 2012. godini s više od 500 izlagača i gotovo deset tisuća posjetitelja Bazaar je postao najveći i najvažniji urbani market u Zagrebu, a evidentno i šire s obzirom na najavljene goste koji stižu u subotu.

Subotnje izdanje, na prostoru platoa novozagrebačkog MSU-a, ugostit će više od 300 izlagača od kojih po prvi put dolazi njih veći broj iz drugih gradova Hrvatske (Osijek, Rijeka, Spllit) i zemalja regije čim Bazaar dobiva međunarodan predznak.

I ovaj put Bazaarom će prevladavati dizajnerski i vintage predmeti, ponajviše nakit, odjeća, obuća, lampe, različiti namještaj te prirodna kozmetika. Štandovi s hranom bit će u rukama najpoznatijih hrvatskih food blogera. Svim ljubiteljima biciklizma dečki i cure iz Ciklorame popravljat će bicikle na licu mjesta, a Azil Dumovec ponovo će se pojaviti sa svojim štandom. To je, dakako, samo dio ogromne ponude koje su organizatori pripremili za subotu, a upravo je otkrivanje svih čari Bazaara formula uspjeha ovog izvanrednog marketa.

Uz besplatan ulaz i najavljeno predivno, sunčano i toplo vrijeme, Bazaar u MSU idealno je mjesto za dnevni subotnji izlet. Bazaar će započeti u 11 sati i trajati sve do 19 sati.

AfterBazaarenje

CFSN I Loop Junkies pripremaju oficijalni party Bazaara i zagrijavanje za Echo Festival 27. travnja u Klubu Attack (AKC Medika) od 23 sata.

Šarmantni Echo Festival debitirao je prošle godine na prekrasnoj makarskoj plaži. Ugostio je izvođače poput Spectrasoul, S.P.Y, Lenzman, Ant TC1, Bailey, Zero T, Midland, Pariah, Koreless, Deadboy, te mnoge druge. Kroz dva dana festivala vladala je nevjerojatna atmosfera! 2013. godine festival zauzeo je sasvim novu lokaciju, prekrasnu Kanegra plažu nadomak Umaga. Datum je pomaknut na početak lipnja, trajanje je produženo na četiri dana, a line up je višestruko nadmašio prošlogodišnji.

Početak je u 23:00. Upad 20kn do ponoći, 30kn nakon ponoći.

CFSN DJs: Æon / Funk Guru / phillipe

LoopJunkies DJs: Dubok / Oxide / Visuals by FŠK & Lynx

BAZAAR: https://www.facebook.com/bbaazzaaaarr

AFTER PARTY: https://www.facebook.com/events/175995562552270

22.04.2013. 12:23:00
http://metro-portal.hr/bazaar-na-platou-msu-a-27-travnja/77711/