Metro-portal.hr

objavljeno 23.04.2013. 22:28:52
WOW :)

Bayern razvalio Barcelonu na Allianz Areni

Thomas Mueller i Arjen Robben nosili su Bayern u odsustvu Mandžukića do veličanstvene pobjede u Muenchenu

Gomez slavi gol
Gomez slavi gol (DailyMotion)

Bayern može mirno na razgledavanje Barcelone, uz laganu šetnju terenom na utakmici, jer nakon današnje predstave definitivno nemaju straha ni od koga, a kamoli od sterilnih Katalonaca.

Lako je sada pljuvati po Barci, soliti pamet Vilanovi i govoriti kako je trebalo ovo ili ono, činjenica je da je Heynckes posložio opaku momčad koja je igrala dva finala Lige prvaka u tri godine, kad im to nitko nije predviđao, a sad su se prometnuli u favorite natjecanja. 

Tko god im bio suparnik u finalu, mora držati gaće, pa bio to i Mourinhov Real s Cristianom Ronaldom, jer ovakvu silu dugo nije bilo moguće vidjeti na njemačkim stadionima.

Ukratko, prvi je gol ubacio Mueller u 25. minuti glavom na dodavanje Robbena, Mario Gomez povisio je na 2:0 u 49. minuti na dodavanje Muellera, Robben se prošetao kraj Albe u 73. minuti i mirno ugurao loptu u gol za 3:0. Četvrti je opet djelo Muellera na dodavanje Alabe. 

Messija kao da ni nije bilo na terenu, očito je ozljeda napravila svoje, no uz ovakav bavarski stroj jednostavno se ne može doći do izražaja, jer nema mjesta za opis svih prilika koje je Bayern imao na ovoj utakmici.

23.04.2013. 22:28:52
http://metro-portal.hr/bayern-razvalio-barcelonu-na-allianz-areni/77752/