Metro-portal.hr

objavljeno 26.04.2013. 11:38:00
WTF?!

Bandićevi zaštitari napali aktiviste

Pozivamo građanstvo i novinare da danas u 18:30 dođu u OŠ grofa Janka Draškovića, Vrapčanska 7 i u 20:00 OŠ bana Josipa Jelačića, Podgradski odvojak 1

Bandić je unajmio batinaše
Bandić je unajmio batinaše (Screenshot YouTube)

Bandic i njegov leteći cirkus ne razumije da Građanska Akcija ne odustaje. Ne odustaje od svog prava da budućem bivšem gradonačelniku postavlja pitanja.

Bandić je odlučio cijelu stvar dalje radikalizirati te je naredio unajmljenoj bulumenti zaštitara da se počnu sa nama fizički obračunavati.
Jucer smo grubo napadnuti u Novinarskom domu tijekom jos jedne Bandićeve nelegalne predizborne kampanje.

Kao što snimka prikazuje, ušetali smo se na JAVNU tribinu kroz otvorena vrata. Kada je Bandić čuo i vidio da smo ušli, naredio je da se na brzinu u prizemlju u fotokopiraonici naštampaju ''pozivnice'' i javnu tribinu u roku 5 minuta pretvorio u zatvorenu tribinu. Zatim je ponovo dovukao dvadesetak ćelavaca i opkolio Novinarski dom.

Tada je poceo cirkus unutar Doma jer smo odbili napustiti tribinu. Kao sto snimka pokazuje, ničim izazvani dvojica ''redara'' počeli su se naguravati s dvojicom nasih aktivista te je jedan od nas ozlijeđen u napadu i završio je u hitnoj u Draškovićevoj.

Dolaskom policije utvrđeno je da od dvadesetak ćelavaca samo dvojica imaju zaštitarske licence, a ostatak su unajmljeni batinaši bez ikakvih papira.

Međutim, nismo se dali zastrašiti. Kako nas se nisu mogli riješiti, Bandić je odlucio pobjeći podvijenog repa na stražnji izlaz. Ali od Građanske Akcije se, naravno, ne moze pobjeći.

Pozivamo građanstvo i novinare da danas u 18:30 dođu u OŠ grofa Janka Draškovića, Vrapčanska 7 i u 20:00 OŠ bana Josipa Jelačića, Podgradski odvojak 1 i svjedoče jošjednom Bandićevom kršenju zakona. Građanska Akcija bit će tamo.



Bandiću GOTOV SI!, kaže Građanska Akcija!

26.04.2013. 11:38:00
http://metro-portal.hr/bandicevi-zastitari-napali-aktiviste/77802/