Metro-portal.hr

objavljeno 28.07.2013. 09:20:00
WTF?!

Bandić tužio Milanovića zbog klevete, traži 350 tisuća kuna

Milana Bandića spopala je snažna duševna bol nakon komentara predsjednika Vlade nakon prvog i drugog kruga lokalnih izbora

Milan tužaka Zokija Općinskom sudu
Milan tužaka Zokija Općinskom sudu (Arhiva)

Milan Bandić ne može Zorana Milanovića vidjeti ni nacrtanog, kao ni obrnuto, a sve kurtoazne i smirene izjave zagrebačkog gradonačelnika pale su u vodu najnovijim potezom, sudskom tužbom zbog klevete i uvrede.

Naime, u ime Milana Bandića odvjetnik Krešimir Krsnik podnio je tužbu Općinskom sudu u Zagrebu zbog navedenih nedjela, preciznije, uvredljivih i klevetničkih izjava na račun Milana nakon prvog i drugog kruga lokalnih izbora, piše Jutarnji list.

Milan predlaže sudu da Zokiju odreže kaznu od 500 dnevnih dohodaka, što ispada oko 350 tisuća kuna, a u isti je koš strpao i petero novinara, Zlatka Crnčeca i Branka Mijića iz Novog lista te trojac s HTV-a, Natašu Ban Leskovar, Katarinu Perišu Čakarun i Zorana Šprajca zbog prenošenja Zokijevih izjava, tj. sramoćenja. 

Milanu se nisu svidjele Zokijeve izjave o korupciji s kojom ga je povezao, pa je uputio i zahtjev Mandatno-imunitetnom povjerenstvu za skidanje imuniteta Zokiju, no kako ga od kaznenog progona po ovoj osnovi štiti zakon i imunitet mu može skinuti samo Vlada, očito je riječ o blefu s kojim Milan želi nešto dokazati.

Sebi ili drugima, ne znamo, ali da je uzalud trošio novac na odvjetnika, jest ...

 

28.07.2013. 09:20:00
http://metro-portal.hr/bandic-tuzio-milanovica-zbog-klevete-trazi-350-tisuca-kuna/79528/