Metro-portal.hr

objavljeno 13.01.2010. 11:07:04
GRADSKA SKUPŠTINA

Bandić smatra da je neželjeno dijete

Čovjek sam koji gradi, a ne ruši i raspušta, rekao je gradonačelnik izbjegavši odgovor na pitanje je li za raspuštanje skupštine ili prijevremene izbore

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damjan Tadić/Cropix)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić novinarima Hrvatskog radija požalio se da je "neželjeno dijete" u Gradskoj skupštini čiju većinu čine SDP-ovi zastupnici.

Bandić je tako odgovorio na pitanje što smatra o načinu funkcioniranja Skupštine no, dodao je i kako u tom tijelu ima snažnu potporu, iako ga tamo već pola godine nema, te da se nada kako će gradonačelničku funkciju moći i dalje obavljati "normalno i odgovorno", piše Jutarnji list.

U emisiji Hrvatskog radija 'U mreži Prvog' bilo je riječi i o Bandićevoj političkoj budućnosti jer nakon predsjedničkih izbora postoji sumnja da će mu njegova bivša stranka početi stvarati probleme na lokalnoj razini.

Bandić nije odgovorio na pitanje je li radije za raspuštanje Gradske skupštine ili za prijevremene izbore.

"Čovjek sam koji gradi, a ne ruši i raspušta. Zagrepčanima je dosta izbora, a ako to želi druga strana, neka iskoristi sve regulative koje joj zakon nudi", rekao je Bandić, dodavši kako je najvažnije "pronaći kompromis kako Zagrepčani ne bi ispaštali".

13.01.2010. 11:07:04
http://metro-portal.hr/bandic-smatra-da-je-nezeljeno-dijete/30575/