Metro-portal.hr

objavljeno 15.01.2010. 12:52:58
POZITIVA

Bandić sa Sljemena poručio da Zagreb ne propada

Zagrebački gradonačelnik nije želio govoriti o odnosima između Holdinga i Grada, jer za "to nije ni vrijeme, ni mjesto"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damjan Tadić/Cropix)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nakon izgubljene bitke za Pantovčak vratio se na svoj stari posao. Kako prenose mediji, danas je na njemu dragom Sljemenu otvorio novu skijašku sezonu. Sa sobom je poveo i predsjednika uprave Zagrebačkog Holdinga Ivu Čovića koji su se na Sljemenu smješkali kako bi se pokazalo da novi odnosi snaga zbog izbacivanja Bandića iz SDP-a nisu narušeni.

Iako se dugovi Holdinga naveliko spominju tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, Ivo Čović je odbacio mogućnost da to poduzeće srlja u bankrot.

"Holding ne srlja u dugove. Prošlu smo godinu poslovali u teškim uvjetima, bez gubitaka i 2010. planiramo također bez minusa", rekao je Čović.

Zagrebački gradonačelnik nije želio govoriti o odnosima između Holdinga i Grada, jer za "to nije ni vrijeme, ni mjesto".

Također je ponovio kako Zagreb ne propada te da se ništa katastrofično neće dogoditi. Najavio je i nastavak idiličnih odnosa između Holdinga i Grada:

"I ubuduće ćete nas vidjeti u idiličnim i sve boljim odnosima, ali vi ste nastavili s tim pitanjima i nakon izbora", poručio je Bandić sa Sljemena.

15.01.2010. 12:52:58
http://metro-portal.hr/bandic-sa-sljemena-porucio-da-zagreb-ne-propada/30741/