Metro-portal.hr

objavljeno 15.05.2013. 10:23:00
ETO ...

Bandić neće pobijediti na izborima

Medijska pompa oko sigurne Bandićeve pobjede nema nikakve veze sa stvarnošću nego s uslugama koje su mu mediji dužni

Milan Bandić neće biti novi gradonačelnik
Milan Bandić neće biti novi gradonačelnik (Arhiva)

Milan Bandić povukao je zadnji potez očajnika, udarivši tako nisko da je teško shvatiti da netko može biti tako zatvoren u svom mali svijet s iskrivljenom slikom stvarnosti. Iako je poduzeo medijsku ofenzivu u svom stilu, smiješeći se s naslovnica listova koji su mu nešto dužni, potez s udžbenicima će mu doći glave.

Najava trošenja 30 milijuna kuna za besplatne udžbenike za sljedeću školsku godinu totalna je i apsolutna laž i najobičnije navlačenje magle na oči birača. Naime, Bandić to ne može napraviti sam, takvu odluku mora donijeti Gradska skupština. Ali, u svom zanosu Bandić smatra da će nakon izbora imati većinu, pa će to proći bez problema.

Znači, obećava nešto što apsolutno ne može biti siguran da će ispuniti ... Od njega smo navikli na sve moguće zakulisne radnje, poklanjanje ugovora za oglašavanje tvrtkama koje su tek osnovane u zamjenu za njegove plakate na nadvožnjacima, pokretanje besplatnih novina gradskim novcem s tvrtkama koje nemaju apsolutno nikakvog iskustva u tome i ostale predizborne marifetluke, no ovo je stvarno gadljivo.

Nakon što je sve Zagrepčanke podučio da trebaju pregledavati dojke zbog opasnosti od raka na početku kampanje, sad koristi djecu na jednako gadljiv i proziran način. Istovremeno, ukida produženi boravak za djecu u 3. razredu osnovne škole ispod žita, samo kako bi ga slavodobitno mogao vratiti u drugom izbornom krugu, opet lažnim obećanjem.

Kako je prevario taksiste na prošlim lokalnim izborima, obećavajući im nastavak monopola ako agitiraju za njega, što su oni uredno odradili, a Bandić ih odmah zaboravio, tako će biti i sada. 

Zagrepčani su svakakvi, ali glupi nisu. Zato Milan Bandić neće dobiti ove izbore, nego poziv iz DORH-a zbog "delanja"...

15.05.2013. 10:23:00
http://metro-portal.hr/bandic-nece-pobijediti-na-izborima/78134/