Metro-portal.hr

objavljeno 01.01.2010. 02:32:37
UNATOČ KIŠI

Bandić i Josipović čestitali Novu na Trgu bana Jelačića

Josipović je nakon ponoći navratio u zagrebački klub Gjuro2, gdje je otišao Bandić, nije poznato

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Drago Sopta/CROPIX)
Doček Nove 2010. godine na otvorenom u Zagrebu je tradicionalno organiziran na Trgu bana Jelačića, gdje se uz glazbeni program i vatromet, unatoč kiši okupilo desetak tisuća Zagrepčana.

Program je na središnjem zagrebačkom trgu počeo u 21 sat, a nastupili su glazbeni sastavi Adastra, Flyer i Vatra te All Stars Band pjevajući stare rock and roll hitove. Staru su godinu na Jelačićevu trgu ispratili Đani Stipaničev, Kvartet Gubec i Label bend.

Posljednje sekunde stare godine sa Zagrepčanima je na glavnom gradskom trgu tradicionalno odbrojavao i gradonačelnik Milan Bandić, koji je u ponoć svojim sugrađanima zaželio svako dobro u 2010. godini. Zagrepčanima je nekoliko minuta iza ponoći, nakon velikog vatrometa zapjevao Boris Novković.

Nezavisni predsjednički kandidat Bandić nakon novogodišnje čestitke zaputio se u zagrebačku Opću bolnicu Sveti Duh, gdje se u prvim minutama iza ponoći rodilo dvoje djece.

Središnjim zagrebačkim Trgom bana Jelačića neposredno iza ponoći prošetao je i sugrađanima čestitao Novu 2010. godinu i predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović. Potom je zajedno sa suprugom navratio u zagrebački klub Gjuro 2.

Doček Nove godine u Zagreb je bio organiziran i u svim poznatijim gradskim klubovima hotelima kao i u brojnim zagrebačkim kafićima.

U zagrebačkoj policiji doznaje se kako tijekom novogodišnje noći i u prvom satu nove 2010. godine, prema prvim podatcima, nije bilo incidenata.

01.01.2010. 02:32:37
http://metro-portal.hr/bandic-i-josipovic-cestitali-novu-na-trgu-bana-jelacica/29755/