Metro-portal.hr

objavljeno 13.01.2010. 21:41:32
MILANOVIĆ SAVJETUJE:

Bandić bi se trebao baviti Zagrebom, a ne poplavama

Prvi čovjek SDP-a rekao je kako je Bandić legitimni zagrebački gradonačelnik kojeg su izabrali građani i da nema namjeru ugrožavati njegov mandat

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Elvir Tabaković/CROPIX)

U izjavi danoj za HTV-ov dnevnik, Zoran Milanović je savjetovao Milanu Bandiću da se više pozabavi svojim poslom gradonačelnika a da manje obilazi poplavljene dijelove Hrvatske: „Milanu Bandiću preporučujem da se više pojavljuje u Zagrebu i da se kao gradonačelnik više bavi gradom."

Prvi čovjek SDP-a rekao je kako je Bandić legitimni zagrebački gradonačelnik kojeg su izabrali građani i da nema namjeru ugrožavati njegov mandat. "Nisam za nikakve čistke, a sve ovisi koliko će se Bandić pridržavati zakona", rekao je Milanović.

Pri spomenu čistki Milanović je odmah dodao kako je sudbina članova koji su podržali Milana Bandića tijekom predsjedničke kampanje još uvijek nepoznata ali da su još uvijek unutar stranke. "SDP je tolerantna i fleksibilna stranka. Ali neki su ljudi iz naših redova podržavali protivničke kandidate, a to se tako ne radi", rekao je Milanović.

Osim Bandića i stranačkih disidenata, SDP-ovac  je prokomentirao i svoj odnos s premijerkom Jadrankom Kosor. On ju je nakon Josipovćevog trijumfa zvao na hitan sastanak, a ona je na to reagirala izjavom kako je još prije šest mjeseci ona njega zvala na kavu koju je on otkazao preko medija. Milanović pak ostaje suzdržan od suvišnih komentara i samo dodaje kako za kavu uvijek ima vremena i da je važnija činjenica da je hrvatski proračun prevelik i da zemlju vodi u deficit.

13.01.2010. 21:41:32
http://metro-portal.hr/bandic-bi-se-trebao-baviti-zagrebom-a-ne-poplavama/30628/