Metro-portal.hr

objavljeno 10.04.2012. 11:55:53
RAZMAŽENA ZVIJEZDA

Balotelli traži oprost nakon još jednog glupog isključenja

Igrač koji već jednom nije bio pozvan u talijansku reprezentaciju zbog lošeg ponašanja ne misli da će ga njegov zadnji ispad stajati mjesta u izabranoj vrsti Italije

Fotografija vijesti

"Jako mi je žao zbog zbog razočaranja kojeg sam priuštio klubu, a posebno treneru Robertu Manciniju kojem želim sve najbolje i kojem se divim", poručio je napadač Manchester Citya Mario Balotelli navijačima i treneru nakon što je isključen u utakmici protiv Arsenala, prenosi Hina.

Igrač koji već jednom nije bio pozvan u talijansku reprezentaciju zbog lošeg ponašanja u engleskoj Premier League club, ne misli da će ga njegov zadnji ispad stajati mjesta u izabranoj vrsti Italije za Euro 2012 u lipnju.

Talijan je mogao biti puno ranije isključen u utakmici u nedjelju jer sudac nije vidio njegov opasni nalet na Arsenalovog igrača Alexa Songa. No dva žuta kartona koja je dobio kasnije tijekom utakmice zbog startova na Bacaryju Sagni dovela su od njegovog isključenja u 90. minuti, a ovaj je poraz gotovo izbrisao svaku nadu Cityju za osvajanje naslova prvaka.

Mancini je nakon nedjeljnog poraza izjavio da će vjerojatno prodati Balotellija na kraju sezone.

10.04.2012. 11:55:53
http://metro-portal.hr/balotelli-trazi-oprost-nakon-jos-jednog-glupog-iskljucenja/69908/