Metro-portal.hr

objavljeno 01.04.2010. 20:21:40
POPUSTIO

Balotelli se napokon ispričao Mourinhu

Ja sam prvi koji je stradao u cijeloj priči jer obožavam nogomet, no shvatio sam da sam pogriješio, izjavio je Interov napadač

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)

Premda je uporno ponavljao kako se nema namjeru ispričati, napadač talijanskog nogometnog prvaka Intera, Mario Balotelli (19) ipak se ispričao treneru Joseu Mourinhu.

Mladi napadač je nedavno čak izjavio kako bi isprikom 'pljunuo na svoj ponos', no ipak je popustio i tražio je Portugalčev oprost.

"Ispričavam se zbog cijele situacije. Ja sam prvi koji je stradao u cijeloj priči jer obožavam nogomet, no shvatio sam da sam pogriješio," kazao je mladi napadač.

Sukob između Mourinha i Balotellija traje skoro cijelu sezonu, a sve je kulminiralo 14. ožujka kada je mladi napadač napustio trening Intera. Mourinho ga već pet utakmica drži na 'ledu', a najavio je kako se Balotelli vraća u prvi sastav čim se ispriča.

Balotellija smatraju jednim od najboljih mladih napadača na svijetu, međutim zbog svog ponašanja sve češće dolazi u probleme. Ove sezone je izazvao nekoliko skandala zbog čega igra sve manje, a ostao je i bez mjesta u reprezentaciji jer Marcello Lippi ne želi igrača sklonog ekscesima. (hina/metro-portal)

01.04.2010. 20:21:40
http://metro-portal.hr/balotelli-se-napokon-ispricao-mourinhu/36938/