Metro-portal.hr

objavljeno 24.05.2010. 14:24:25
NAKON MOURINHA

Baggio i Mihajlović među kandidatima za novog trenera Intera

Na listi Interovih želja su i izbornik Engleske Fabio Capello, trener Liverpoola Rafael Benitez i strateg Barcelone Josep Guardiola

Jose Mourinho Inter
Jose Mourinho Inter (Getty Images)

Nakon što se slavlje zbog osvojenog naslova europskih prvaka polako stišava, u Interu sve više razmišljaju o tome tko će na trenerskoj klupi naslijediti Josea Mourinha, koji po svemu sudeći odlazi u Real Madrid.

Predsjednik Intera Massimo Moratti izjavio je da Mourinho nikad nije s njime razgovarao o odlasku u Real, te da se sve odvijalo preko medija.

"Mislim da Mourinho nije odabrao pravi trenutak kad su u pitanju nagađanja o njegovom odlasku, svi mi čitamo novine, i ja, i igrači. No, nisam želio udarati rukom po stolu jer mi je najvažnije bilo da dobro završimo sezonu", rekao je u nedjelju Moratti.

U medijima se spominje više kandidata za novog trenera Intera, no izvjesno je da se u klub neće vratiti Roberto Mancini, koji je otišao 2008., a u prosincu prošle godine preuzeo je Manchester City.

Jedan od kandidata je Siniša Mihajlović, koji je Cataniju spasio od ispadanja iz prve lige. Mihajlović je okončao igračku karijeru u Interu 2006., a potom je dvije godine bio pomoćnik Manciniju.

Na listi želja su i sadašnji izbornik Engleske Fabio Capello, trener Liverpoola Rafael Benitez, strateg Barcelone Josep Guardiola, a spominje se čak i najbolji talijanski nogometaš 90-tih Roberto Baggio, koji ima dobre veze sa Morattijem, ali nema trenerskog iskustva. (hina/metro-portal)

24.05.2010. 14:24:25
http://metro-portal.hr/baggio-i-mihajlovic-medju-kandidatima-za-novog-trenera-intera/40775/