Metro-portal.hr

objavljeno 06.07.2017. 14:01:00
NAJAVE

Backyard Cocktails Party 7. & 8. srpnja u Vintageu

Uz ambijentano transcendentalno otpuštanje stresa pod otvorenim nebom u romantičnom osvjetljenju Ljetnog vrta i ispijanje koktela kao da sutra ne postoji očekuje vas i glazbeni program

Kokteli po 25 kuna... plus mjuza
Kokteli po 25 kuna... plus mjuza (Arhiva)

Svakog vikenda nešto drugačije u zelenoj oazi Savske 160. Jedina konstanta je da petkom i subotom radimo do 5 ujutro. :) Nakon rakija, viskija i piva došao je red na koktele po popularnoj cijeni od 25 kuna i shootere po cijeni od 10 kuna. Popis derivata provjeri na kraju teksta eventa.

Uz ambijentano transcendentalno otpuštanje stresa pod otvorenim nebom u romantičnom osvjetljenju Ljetnog vrta i ispijanje koktela kao da sutra ne postoji očekuje vas i glazbeni program.

U petak 07. srpnja sa početkom u 21:00 h Krešimir Juričić & Hrvoje Prpić, poznatiji kao duo "The Midnight Specials" zasvirat će na Ljetnoj pozornici Vintage Industrial Bara. Repertoar će se bazirati na pjesmama Beatlesa, Boba Dylana, Simona & Garfunkela, CC Revivala te mnogih drugih folk/rock/blues standarda u akustičnom aranžmanu. 

U subotu 8. srpnja na Ljetnu pozornicu popet će se Blu:Kanu. Goran Rubeša i Josip Radić koji dvoglasima i akordima odaju počast Beatlesima, onima koji su na Beatlese utjecali te onima na koje su Beatlesi utjecali. Uz najveće pjesme liverpulske četvorke, na repertoaru će se naći i poneki zaboravljeni biser, zakopan na B-stranama albuma i singlova. Nije isključeno ni poneko iznenađenje iz posljednjih pedeset godina popularne glazbe...

************************************************
SVI KOKTELI koštaju 25 kuna:
Sex on the Beach
Tequila Sunrise
Cuba Libre
Long Island Ice Tea
Long Beach
Mojito
Margarita
Capiroska

SHOOTERI koštaju 10 kuna:
Kamikaze
Mascarpone

06.07.2017. 14:01:00
http://metro-portal.hr/backyard-cocktails-party-7-and-8-srpnja/105969/