Metro-portal.hr

objavljeno 05.08.2011. 20:27:25
ENTER

Axwell zbog bolesti otkazao nastup u Splitu

Axwell je otkazao nastup zbog bolesti, večeras je upad na Enter festival besplatan, a tko želi, može dobiti povrat novca za današnju ulaznicu

Otkazan nastup Axwella

Fanovi Axwella ipak neće doći na svoje večeras u Splitu. Prenosimo izjavu organizatora u cijelosti:

Enter festival 2011. je projekt kojeg pripremamo od dana završetka prošlogodišnjeg festivala. Uz puno truda i zalaganja smo uspjeli složiti ono što smo nazvali Enter festival 2011. Nizozemski star DJ Sander van Doorn je jučer na najbolji način otvorio ovogodišnji festival najavljujući da će večerašnji nastup Axwella biti party za pamćenje. Nažalost, upravo smo dobili žalosnu vijest Axwellovog managmenta u kojoj su nam javili da Axwell zbog upale grla, visoke temperature i opće fizičke iznemoglosti nije u stanju održati večerašnji nastup na Enter festivalu.

Kako bi vam nadoknadili gubitak, nastao otkazivanje nastupa Axwella, večeras je upad na Enter festival besplatan. Kako bi zadržali korektan odnos sa svima koji su kupili ulaznicu isključivo zbog nastupa Axwella, povrat novca mogu ostvariti večeras na festivalskim blagajnama na Baćvicama.

Molimo sve fanove Enter festivala, da nas podrže u ovom za organizaciju Enter festivala neugodnom trenutku te da se većeras pojave u što većem broju kako bi uz vašu podršku Enter festival održao i sljedećih godina."

05.08.2011. 20:27:25
http://metro-portal.hr/axwell-zbog-bolesti-otkazao-nastup-u-splitu/62010/