Metro-portal.hr

objavljeno 18.02.2014. 11:55:00
SPEKTAKL

Avicii u Beču na hipodromu 19. srpnja

Jedna od najvećih zvijezda elektronske glazbe današnjice, švedski producent, remikser i DJ Avicii aka Tim Berling nastupit će tijekom velike svjetske turneje 19. srpnja u Beču na hipodromu

Avicii će napuniti bečki hipodrom
Avicii će napuniti bečki hipodrom (Arhiva)

Avicii je dobio dvije nominacije za Grammyja, dvije međunarodne Dance Music Awards nagrade, te mnoge druge nagrade i priznanja potvrđuju da se ovaj mladi glazbenik u kratkom vremenu popeo na sam vrh glazbene scene, s kojeg, barem prema njegovim uspješnicama ne misli tako brzo sići.

Svojom mješavinom klupske glazbe s pop i soul citatima pogodio je globalni duh vremena u kojem se krećemo, nailazeći na sve veći broj poklonika. Wake me up, Levels, Hey Brother, Addicted to you samo su neki od hitova koji bi u srpnju trebali "obavijati" austrijsku metropolu, pretvorivši je trenutno u dom ljubitelja elektronske glazbe. Da će se tražiti ulaznica više ukazuje i činjenica da se Avicii popeo na top pozicije na nacionalnim ljestvicama širom svijeta, dok su milijunske naklade i više milijunski pregledi youtube sadržaja "usijali" izdavačke kuće, ali i tipkovnice i miševe kompjutore i gadgeta diljem svijeta.

Već s debi albumom "True" Avicii je dosegavši top 10 u 18 zemalja, dok je u Njemačkoj i Americi dosegnuo odlično peto mjesto, najavivši pohod na svoj dio glazbenog kolača. Svoje nastupe rasprodaje rekordnom brzinom, koja se mjeri u minutama - koliko je trebalo za njegova dva nastupa u njujorškom Radio City Music Hallu, gdje je nastupao kao prvi DJ s vlastitim nastupom. Ovogodišnja bi velika svjetska turneja mogla pomaknuti i te granice.

Koncert ovog megapopularnog DJ-a se događa samo 3 sata vožnje od Zagreba, što je savršena prilika za sve ljubitelje vrhunske elektronske glazbe da spoje koncert s sjajnim putovanjem u Beč.

Ovaj projekt ima potporu najvećeg hrvatskog distributera ulaznica pa su u prodaji ekskluzivni paketi prijevoza i ulaznice na www.eventim.hr po najpovoljnijim cijenama

18.02.2014. 11:55:00
http://metro-portal.hr/avicii-u-becu-na-hipodromu-19-srpnja/83351/