Metro-portal.hr

objavljeno 07.05.2010. 17:50:00
PROMETNA NESREĆA

Automobilom udarila 'Gospodina Isusa Krista' dok je prelazio zebru

Brittany Cantarella iz Pittsfielda (Massachusetts) nije se zaustavila na pješačkom prijelazu pa je udarila 50-godišnjaka s vrlo 'neobičnim ' imenom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)

Lako je moguće da je žrtva zaboravila ime djevojke koja ju je udarila, ali policijski službenici sigurno nisu - ni njeno, ali ni žrtvino.

Prema njihovom izvješću, jedna žena iz Pittsfielda je automobilom udarila muškarca pod imenom Lord Jesus Christ ('Gospodin Isus Krist') dok je prelazio cestu na pješačkom prijelazu u Northamptonu i pobjegla s lica mjesta. Ovaj 50-godišnjak rodom je iz Belchertowna. Policajci su provjereli njegove isprave i uvjerili se da se zaista zove tako kako se zove. Krist je odveden u bolnicu gdje su mu ustanovili lakše tjelesne ozljede lica nakon čega je ubrzo pušten kući, prenose lokalne novine The Republican.

Krist je ulicu prelazio na obilježenom pješačkom prijelazu u trenutku nesreće, rekao je policijski narednik Scott Scavino novinama. Brittany Cantarella, 20-godišnjakinja, optužena je za nezaustavljanje na pješačkom prijelazu i udaranje pješaka.

07.05.2010. 17:50:00
http://metro-portal.hr/automobilom-udarila-gospodina-isusa-krista-dok-je-prelazio-zebru/39502/