Metro-portal.hr

objavljeno 22.11.2010. 17:30:00
TJEDNI PROGRAM

Australski wunderkind Joe Robinson ove srijede u Purgeraju

POGLEDAJTE VIDEO - Joe Robinson jedva da je ugasio 19 svijećica na rođendanskoj torti, a u svom dnevniku upisao je nastupe s Tommyjem Emmanuelom, Stevom Vaijem, Les Paulom..

Joe Robinson
Joe Robinson (Purgeraj)

Pon 22.11. // Open Mic Night // 21:30h // ulaz slobodan

Aleks Curać-Šarić je prvi openmajkovac u Hrvatskoj koji je postao profesionalni komičar. Svoju karijeru kao amater započeo je baš na Open Micu u Purgeraju. Sada svoje nastupe broji u stotinama (uglavnom klupske gaže, ali ima tu i evenata, raznih promocija pa čak i vjenčanja).

S omiljenim temama kao što su muško-ženski odnosi, ponašanje alfa muškaraca i besmisleni proizvodi kojima nas bombardiraju u reklamama, lagano ostvaruje komunikaciju s publikom što dovodi do pozitivnih reakcija. Kako sam kaže, improvizacija i komunikacija s publikom najveće su mu kvalitete kojima već petu godinu zabavlja publiku širom Hrvatske pa i dalje.

Već treću sezonu za redom Studio smijeha nasmijava Zagrepčane. Svakog mjeseca mijenja se program, a izvođači Studija smijeha su: Ivan Šarić, Marina Orsag, Aleks Curać Šarić, Goran Furjan, Vlatko Štampar i Tihomir Paravina. Do Studija se od Purgeraja doslovno prošećete jer se nalazi u Vlaškoj 92 u prostoru bivšeg kina Studio. Program se održava svaki četvrtak u 20.30h. Sva pitanja na: studio.smijeha@gmail.com ili na 099 6739 888.

Uto 23.11. // Bass Wars // 22h // ulaz slobodan

bass_wars.jpg
Bass Wars

Utorak je, sad već tradicionalno rezerviran za bass wars-e, program namjenjen ljubiteljima dnb-a, dubstepa i sličnih elektronskih pravaca koje ne pokriva sada već svima dobro poznati Pop Up! Kako je ime inspirirano Star Wars sagom, prva i jedina tema ovog partya upravo su dotični filmovi, koji će biti inspiracija pri uređenju Purgeraja utorkom, a nadamo se i vama koji ćete se pridružiti u odjevnim kombinacijama.

Na vama je da dođete provjeriti.

by: dj's Mickey Walsh & Yesh aka Snobby Dick

Sri 24.11. // purgeraj live: Joe Robinson (AUS) // 22h // ulaz: 30/40kn

Joe Robinsona već sada nazivaju virtuozom te se vrlo brzo snašao u ulozi najnovijeg australskog glazbenog fenomena.

Sa samo 18 godina životnog staža, mladi Joe ima potpisan ugovor sa izdavačkom kućom Universal Music, titulu pobjednika reality showa "Australia's Got Talent", nagradu u kategoriji najbolji novi talent američkog magazina "Guitar Player Peoples Choice Awards", a i svirao je s većinom svojih glazbenih uzora (Les Paul, Tommy Emmanuel, Steve Vai, Brad Paisley, Keith Urban i Lee Ritenour).

Joe je počeo svirati gitaru kao klinac odrastajući u australskom bušu. Sa Youtube-om kao izvorom učenja, ovo glazbeno čudo je vrlo brzo počelo nastupati sa top imenima australske glazbene industrije. Sa samo 14 godina izdao je svoj debi album "Birdseed" i od tada mu cvjetaju ruže na poslovnom planu; pozvan je svirati s jednim od svojih najvećih idola - Tommyjem Emmanuelom, gdje ga je zapazio cijenjeni producent Frank Rogers s kojim je izdao Time Jumping.

tmo_inzg.jpg
TMO

U to vrijeme prijavio se na poznati reality show koji mu je zagarantirao planetarnu popularnost. Čini se da mu je uspjeh zagarantiran: višestruko nagrađivan kompozitor/tekstopisac, neustrašiv i energetičan performer, te ujedno vrlo simpatična osoba.

after by: dj Toni

Čet 25.11. // Take Me Out // 22h // ulaz: 15kn nakon 00h

"Izvedi me van" vas poziva u Purgeraj na najbolji tulum uz indie-rock uspješnice!! Ovaj puta vam pušta ljupka Sophie Smite.

Stilizirani party indie-rock i electro glazbe koji dupkom puni Purgeraj uz: Joy Division, The Smiths, Oasis, Klaxons, Arctic Monkeys, Killers, R.E.M., Motley Crue, Sonic Youth...

by: Sophie Smite

Pet 26.11. // Mixtape // 22h // ulaz: 15kn

Mixtape je osim glazbeno i modno osvješten, a to potvrđuje i dolazak otkačenog modnog dvojca ELFS!

mixtape_robot__22f.jpg
Mixtape

Ekipa Purgeraja je odlučila malo začiniti Mixtape i to u korist vjernih posjetitelja koji su zaslužili i pokoju nagradu. Nismo u školi da dobijete petice iz zalaganja, nego smo u Purgeraju gdje pokloni ovaj put padaju s neba. Dobro, ne s neba nego sa stagea, ali s neba zvuči puno bolje.

U pomoć su pozvali svima poznati dizajnerski dvojac ELFS, koji se savršeno uklapa u rock/pop/rnb/dance đumbus...osim što će vas, dragu publiku nagradit kojim divnim predmetom iz svoje kolekcije, možda će se nakratko pridružiti i curkama na stageu kako bi pustili nekoliko pjesama. Pa vi sad nemojte doć!

by: MTVile

Sub 27.11. // Feelgood Connection // 22h // ulaz: 15kn 

UncleFunk pušta glazbu koju svi volimo!!!

feelgood2__9d1.jpg
Feelgood Connection

FeelGood Connection je program posvećen glazbi koja podiže sa stolice, pomiče kukove i tjera srce na još jedan beat! Naravno, riječ je o plesnoj glazbi za koju su žanrovski okviri tek uštogljeni krojevi koji joj vrlo loše pristaju. Mogli bismo nabacivati termine pa reći da volimo kad se pleše na: afro-latin-disco-jazz-soul-funk-breakbeat-house... ali zbog inflacije sličnih nemuštih kovanica na tržišu, odlučili smo zadovoljiti se jednostavnim, izvornim i sveprisutnim zajedničkim nazivnikom za glazbu koju volimo a to je: groove! Za uistinu dobar groove, pobrinut će se resident FeelGood Connectiona - dj UncleFunk. E sad kad znate tko, gdje, kada i zašto... sve što trebate je zapitati se: Do I Feel Good Connection? We bet YOU do!

by:  dj uncleFunk

22.11.2010. 17:30:00
http://metro-portal.hr/australski-wunderkind-joe-robinson-ove-srijede-u-purgeraju/51582/