Metro-portal.hr

objavljeno 14.05.2011. 11:56:00
GODIŠNJICE

Aurora slavi 20 godina postojanja

Legendarni klub kraj Primoštena već dva puna desetljeća organizira sjajne partije

Dva desetljeća vrhunskog partijanja u Aurori
Dva desetljeća vrhunskog partijanja u Aurori (Aurora)

Aurora je od samog svog početka glavna uzdanica Dalmacije kad je riječ o elektronskoj glazbi i svim njenim smjerovima kao i klub koji je uspio dovesti prvog stranog dj-a na to područje te velika glazbena imena i svjetske trendove u Hrvatsku onda kada je ta scena bila u svom vrhuncu.

Najveću zaslugu za promoviranje sad već kultne Aurore i elektronske glazbe na tom područjiu imao je Pero Fullhouse koji je doveo sve poznate DJe house i techno scene poput Carl Coxa, Jeff Millsa, Kevin Saundersona, Laurent Garniera, Tiefschwarza, DJ Tonka, Layo & Bushwacka, Claude Younga, Umeka, Oxia-e, Westbama, Jel Forda, Luke Slatera, Deetrona, Marushe i druge. Zasluge definitivno pripadaju i Ivanu Mastermixu s programima Different i Sintetica.

Ne zaboravljaju se ni gostovanja Sharama, Soulwaxa, Roger Sancheza, Satoshi Tomiiea, John Digweeda, Frankie Knucklesa, Johna Acquavive, DJ Rusha, Ian Pooleya, Terry Francisa, Todd Terrya, Freemasonsa, The Shapeshiftersa, Tom Novya, Gramophonedzie, Funkermana, Niki Belucci ili pak stalnog gosta Davida Moralesa koji tu svira više od 10 godina. Kroz Auroru su svoj zvuk prodefilirali i domaći glazbenici: Stipe & Bush, Mladen, Zorro, Lushi, dB, Jake, Edy C., Ivan Komlinović, Petar Dundov, Mr. DJ Dario, Astralis, Felver, Kiki, Frajman, Virgin Helena i mnogi drugi.

Iako slavi cijelu godinu ovu službenu rođendansku proslavu i slavljeničku sezonu Aurora će obilježiti 24. lipnja gostovanjem preko 20 dja na tri tematski različita floora. Za organizaciju partija zadužen je produkcijski tim Klubske Scene, a vizualni doživljaj i scenografija prepušteni su Hipermediji. Ne sumnjamo da će rođendanski parti Aurore biti velik, raznolik i posjećen. Prema najavama organizatora bogati line up koji ćemo uskoro saznati, zadovoljit će svačiji ukus, dok će izbor glazbe podsjetiti ljubitelje clubbinga zašto toliko vole dočekati jutra u Aurori i zašto sjaj ovog kluba ni nakon dva desetljeća uopće ne blijedi.

14.05.2011. 11:56:00
http://metro-portal.hr/aurora-slavi-20-godina-postojanja/58834/