Metro-portal.hr

objavljeno 06.02.2019. 14:15:00
SJAJNO!

Attackov poligon radi punom parom

Polaznici edukacije će u vremenskom periodu od jedne godine steći nova saznanja koja će im prenijeti dugogodišnji djelatnici u kulturi, inače članovi udruge

Radi se naveliko
Radi se naveliko (AKC Attack)

Poligon" je specifičan edukativni program koji obuhvaća razne segmente ​kulturne produkcije i menadžmenta. Projekt se bazira na diskurzivnom i praktičnom dijelu uz mogućnost daljnjeg napredovanja kroz volontiranje u udruzi.

Polaznici edukacije će u vremenskom periodu od jedne godine steći nova saznanja koja će im prenijeti dugogodišnji djelatnici u kulturi, inače članovi udruge.

Stečena znanja, polaznici će biti u mogućnosti praktično primjenjivati na raznim programima AKC-a uključenim u aktivnosti kluba za mlade. Time, udrugu dodatno kapacitiramo volonterskim radom na različitim programima udruge koje provodimo.

Razvijamo iskustvo i prijenos znanja, koji će se primjenjivati kroz samostalnu organizaciju programa važnih za kulturnu produkciju i umjetnički izričaj mladih. Od konzumenata onoga što im je ponuđeno, mladi se aktivno uključuju i postaju aktivni dionici rada u klubu čime otklanjamo nepoticajno okruženje i pasivnost.

Dugoročno, od mladih činimo aktivne dionike, pružajući im mogućnost daljnjeg angažmana u klubu za mlade i na produkciji ostalih sadržaja AKC-a (galerija, filmski studio, knjižnica, hacklab, community radio, marketing, menađment itd).

Ovaj mjesec u sklopu provedbe kroz Klub Attack:

1.- 8.2.2019 Volontiranje - prijavi se i postani dijelom udruge

Prijavnica: www.bit.ly/2SaZ8g6

Prijavi se i postani dijelom udruge! Ti biraš područje, mi usmjeravamo!

FB: https://facebook.com/events/688367311566209

4.- 8.2.2019 Dj radionica

Prijavnica: www.bit.ly/2BfJN31

Dj radionica služi kao svojevrsni servis jer omogućava neafirmiranim glazbenicima/icama, producentima/icama edukaciju i prezentaciju svog rada bez naplaćivanja naknade. Radionica je podijeljena na nekoliko segmenata: tehnička i kreativna edukacija.

FB: https://facebook.com/events/2049215165163758/

21.2.2019. Glazbionice: razvoj trance plemena

predavanje i diskusija

"Glazbionice" su tematske večeri pričanja o glazbi. Jednom mjesečno ćemo se posvetiti teorijskom pristupu i razradi određena glazbena žanra.

Nekada će to biti pomalo suhoparno diskurzivno zabavljanje, a katkad ćemo iz vlastita iskustva pričati o bavljenju glazbom i tome srodnim temama. Žanrovi su svakojaki, a za sam početak se bavimo tranceom. Priču donosi Ivan Pavin aka WINPA.

FB: https://facebook.com/events/661419690956845

06.02.2019. 14:15:00
http://metro-portal.hr/attackov-poligon-radi-punom-parom/116781/