Metro-portal.hr

objavljeno 15.12.2010. 15:49:00
PREDVIĐANJA

Astrolozi za 2011. predviđaju bolju godinu od 2010., više terorizma i raskol u Googleu

Napredak medicine, novi 9/11, nastavak nevolja za Lindsay Lohan i Papu te važna vijest o Osami bin Ladenu

2011.
2011. (Free Digital Photos)

Ako možemo vjerovati zvijezdama, 2011. će biti bolja i nježnija od godine na izmaku. Između siječnja i travnja ćemo se boriti s potencijalno razornim planetarnim silama, ali će se stanje nakon 14 ludih mjeseci normalizirati ulaskom Jupitera u znak Bika.

Pred nama je jedno važno medicinsko otkriće i ekonomska situacija koja će na kraju godine biti znatno povoljnija od očekivanog, piše astrolog Christopher Renstrom za portal Spiritnow. S druge strane, teroristički napadi će 2011. biti među glavnim vijestima.

Lindsay Lohan na rehabilitaciji
Nakon još jednog sramotnog incidenta, zločesta djevojka Lindsay Lohan će 4. siječnja biti poslana na prisilnu rehabilitaciju.

Medicinska otkrića
Krajem veljače (25.02.) možemo očekivati vijest o uzbudljivom otkriću vezanom za liječenje Alzheimerove bolesti. Jupiter u Ovnu će tada biti na vrhuncu svog planetarnog utjecaja, a poznato je da je Ovan znak koji je povezan s mozgom pa napredak možemo očekivati i na području umjetne inteligencije, opoziva pamćenja i liječenja poremećaja hiperaktivnosti.

Problemi za Papu
Benedikt XVI. će se u ožujku i travnju naći u neugodnoj situaciji kada će na svjetlo dana izaći nove optužbe o načinu funkcioniranja Vatikana i Crkve. Međunarodna javnost će inzistirati na većoj transparentnosti i odgovornosti, uslijedit će bura kontroverzi koja će trajati pet godina i završiti velikim preokretom 2016.

Povratak Osame bin Ladena
Je li mrtav ili živ? Vijesti o Osami bin Ladenu počele su ličiti svjedočanstvima o NLO-ima, Big Footu i Loch Nessu. No, njegovo će se ime u velikom stilu vratiti u svjetske medije kada Neptun uđe u Ribe 4. ožujka. Moglo bi se raditi o njegovom uhićenju, ali je vjerojatnije da ćemo dobiti potvrdu da je mrtav mjesecima (ili godinama).

Trzavice na međunarodnoj razini
Napetosti između svjetskih sila će narasti između 3. travnja i 12. svibnja kada Mars (planet rata) prolazi kroz znak Ovna. Možemo očekivati zveketanje oružjem, ali nitko neće žuriti s ispunjenjem svojih prijetnji. Zanimljiva će biti uloga Kine kao mirovnom posredniku. Kina će slijediti vlastite interese u Africi i Južnoj Americi, a na meti kritičara će se naći i kineska vjerodostojnost u provođenju humanitarnih i ekoloških reformi.

Porast zaposlenosti
Radna mjesta će zbog utjecaja Merkura "padati s neba" u ožujku, svibnju i rujnu. Najbolja situacija bit će u branšama koje se bave komunikacijom, medijima, prodajom, putovanjima, analizama, malim životinjama i djecom, odgojem, obrazovanjem i osposobljavanjem.

Lindsay Lohan završava rehabilitaciju
Lindsay će izaći iz rehabilitacije kao potpuno nova žena 15. lipnja. Njena priča će inspirirati mnoge sa sličnim problemima, a moguće je da će otvoriti i vlastitu bolnicu.

Novi 9. rujna
Teroristički napadi postat će učestaliji i ozbiljniji. Pred nama je deseta godišnjica 9/11, a Mars će se pobrinuti za to da se novi napad ne dogodi u blizini lokacija koje su bile mete terorista 2001. Međutim, Venera će biti u znaku Škorpiona što upućuje na to da će metom postati poznati američki saveznik dva tjedna prije ili poslije godišnjice 9. rujna. Prijetnja je stvarna, ali nema naznaka o tome hoće li teroristi uspjeti.

>> Pročitajte vaš vlastiti godišnji horoskop

Podjela Googlea
Google je osnovan u rujnu 1998., odnosno u horoskopskom znaku Djevice. Sredinom 2011. će biti pod snažnijim utjecajem Blizanaca što bi dugoročno moglo dovesti do razdvajanja djelatnosti. Prve podjele bi se mogla dogoditi u kolovozu 2011., lipnju 2012. i prosincu 2012., dok će se konačan rezultat vidjeti na proljeće 2013.

Lindsay Lohan ponovno na rehabilitaciji
Glumica će se 25. studenoga vratiti na rehabilitaciju i tako pokrenuti svojevrstan reality show koji prati njene uspone i padove. O Lindsay Lohan će se intenzivno diskutirati na Facebooku, Twitteru i drugim društvenim mrežama. Mariah Carey u tom će slučaju pronaći inspiraciju za pokretanje institucije koja brine o javno osramoćenim zvijezdama.

15.12.2010. 15:49:00
http://metro-portal.hr/astroloska-prognoza-za-2011/52737/