Metro-portal.hr

objavljeno 19.07.2011. 15:01:00
USKORO TRANSFER?

Aston Villa zainteresirana za Vedrana Ćorluku

Ćorluka je 2007. iz Dinama otišao u Manchester City za 8 milijuna funti, i nakon samo jedne sezone preselio se u Tottenham, a vrijednost transfera bila je 6 milijuna funti

Fotografija vijesti

Birminghamski prvoligaš sa Villa Parka zainteresiran je za dovođenje Vedrana Čorluke u svoje redove, koji trenutno igra za Tottenham, javljaju britanski mediji, a prenosi Hina.

Novi trener Aston Ville Alex McLeish vrlo je zainteresiran za dovođenje Ćorluke, a hrvatski nogometaš mogao bi imati motiva za odlazak iz Spursa, i to iz dva razloga. U Tottenham se vraća mladi engleski reprezentativac Kyle Walker (21), koji je prošle sezone odlično igrao na posudbi u Aston Villi. Također, Walker igra na Ćorlukinoj poziciji, desnog braniča.

Drugi razlog za odlazak, procjenuju engleski mediji, mogao bi biti njegov najbolji prijatelj Luka Modrić, koji ustraje u tome da napusti Spurse, pa bi to moglo potaknuti Ćorluku da i on potraži novog poslodavca.

Ćorluka je 2007. iz Dinama otišao u Manchester City za 8 milijuna funti, i nakon samo jedne sezone preselio se u Tottenham, a vrijednost transfera bila je 6 milijuna funti. Ćorluku ugovor sa Spursima veže do ljeta 2014., a mediji procjenjuju kako će Tottenham tražiti barem 7 milijuna funti odštete za hrvatskog nogometaša.

19.07.2011. 15:01:00
http://metro-portal.hr/aston-villa-zainteresirana-za-vedrana-corluku/61452/