Metro-portal.hr

objavljeno 16.02.2010. 18:22:03
PREMIERSHIP AFERE

Ashley Cole varao suprugu Cheryl s tajnicom

The Sun otkriva da je nogometaš londonskog Chelseaja prekrasnu Cheryl varao s plavokosom poslovnom tajnicom

(Getty Images)

Britanski tabloid The Sun otvorio je novu seksualnu aferu u engleskom nogometu, konkretno u londonskom nogometnom klubu Chelsea. Ovaj je put njezin akter Ashley Cole.

Svoju atraktivnu suprugu Cheryl ljevonogi je branič engleske reprezentacije varao već ranije. Sada je "procurilo" da je to činio s novootkrivenom ljubavnicom, danas 30-godišnjom plavokosom poslovnom tajnicom, čiji identitet The Sun zasad drži u tajnosti jer se žena boji "da ne izgubi posao".

Kratkotrajnu je aferu, kako sama kaže, tajnica s Coleom imala krajem 2008. godine. U dva je navrata dolazila potajice u hotel u kojem su Chelseajevi nogometaši bili smješteni uoči gostujućih utakmica, nakon što ju je Cole namamio seksualnim SMS porukama i fotografijama intimnih dijelova tijela.

Kad bi je također neimenovani klupski službenik "prokrijumčario" do njegove sobe, nogometaš bi pojačao televizor i potom zaveo ljubavnicu. ''Pojačao bi televizor i prošaptao mi: 'U sobi do ove je John Terry. Ne želim da nas čuje!''', rekla je tajnica za Sun dodavši:

''Molio me da dođem do njegova hotela na seks. Kad sam stigla, dolazak do sobe u kojoj je boravio pretvorio se u pravu malu vojnu operaciju. U objema sam prilikama morala prošvercati bocu rozea kako bismo uživali u vinu. Uoči utakmica on sam nije smio naručivati alkohol u sobu.''

''Bio je u paničnom strahu da ga ne otrkrije supruga ili netko iz Chelseaja. Svejedno, nije si mogao pomoći. Rizik ga je uzbuđivao.''

Ljubavnicu je Cole upoznao nakon što se s njom povezao preko jedne društvene internetske mreže. S njom je spavao prvi put 29. listopada 2008. godine, noć uoči Chelseajeva gostovanja kod Hulla. Kontakt su prekinuli petog prosinca iste godine.

''Prvi sam put vozila tri sata da bih došla do Hulla. Jednostavno, oduvijek mi se sviđao. Bila sam slaba na njega'', kaže tajnica.

16.02.2010. 18:22:03
http://metro-portal.hr/ashley-cole-varao-suprugu-cheryl-s-tajnicom/33275/