Metro-portal.hr

objavljeno 25.10.2013. 16:16:16
NOVOSTI

ASBIS distribuira ZTE u cijeloj regiji

Ovo partnerstvo je dokaz ZTE-ove posvećenosti izradi kvalitetnih i pristupačnih uređaja te povećanja njihove dostupnosti potrošačima

ZTE Blade stiže u redovnu distribuciju
ZTE Blade stiže u redovnu distribuciju (ASBIS)

ZTE i ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), stručnjak u distribuciji IT proizvoda na tržištima EMEA regije, potpisali su ugovor o distribuciji ZTE smartphonea u 8 zemalja regije, uključujući Poljsku, Rumunjsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju. Distribucija i direktna prodaja kroz Asbisov veleprodajni kanal počinje u Q4 s modelima Blade V, Blade G i Grand S Flex.

Chris Edwards, Business development i marketing menadžer ZTE-a je izjavio: "ZTE je već jedan od najpopularnijih proizvođača u regiji s proizvodima kao ZTE Grand, Blade i Kis. Sigurni smo da ćemo kroz suradnju s ASBISom povećati naše prisustvo u regiji i ispuniti plan rasta udjela na europskom tržištu. Ovo partnerstvo je dokaz ZTE-ove posvećenosti izradi kvalitetnih i pristupačnih uređaja te povećanja njihove dostupnosti potrošačima."

"Očito je naše zadovoljstvo što smo dodali proizvode jednog od vodećih svjetskih proizvođača u našu ponudu, rekao je Laurent Journoud, izvršni potpredsjednik za razvoj novih proizvoda u  ASBISc Enterprises PLC-u. "Ovo partnerstvo je još jedan korak naprijed u našoj strategiji razvoja segmenta mobilnih uređaja kao odgovora na potrebe ASBIS partnera u EMEA regiji."

ASBIS je vodeći distributer tehnoloških proizvoda u Europi i očita je velika potražnja za pametnim telefonima i tabletima. Kroz partnerstvo sa ZTE-om, ASBIS je proširio svoj portfelj tako da tržištima može ponuditi najširu ponudu mobilnih uređaja, od standardnih mobitela do high-end smartphonea i tableta.

25.10.2013. 16:16:16
http://metro-portal.hr/asbis-distribuira-zte-u-cijeloj-regiji/81260/