Metro-portal.hr

objavljeno 19.01.2013. 17:43:00
RADIONICA

Artikulacija EMOCIJA s Leonom Lučevom

Radionica pod nazivom "Artikulacija emocija " održat će se 2. i 3. veljače u ZPC-u, Ilica 10, od 10-14 te 16-20 sati

Leon Lučev na radionici
Leon Lučev na radionici (Produkcija Živa)

Leon Lučev u suradnji s kolegama umjetnicima i sociolozima pokreće kontinuirani rad na istraživanju, suočavanju i oslobađanju vlastitih emocija i potencijala kroz vježbe predstavljanja, izlaganja, prepoznavanja emocija, artikuliranja emocija, prihvaćanja emocija. Vođene improvizacije. Radionica pod nazivom "Artikulacija emocija " održat će se 2. i 3. veljače u ZPC-u, Ilica 10, od 10-14 te 16-20 sati. Prijaviti se možete na e-mail radioniceigre@gmail.com. Prijava treba sadržavati ime i prezime, dob, zanimanje i razlog prijavljivanja

Jeste li ikada istrčali sram, otpjevali tugu, iskakali bijes, isplesali radost?
Nikad niste vrištali, a rado biste?
Što to znači biti izložen?
Koliko teško mislite i lako spavate?
Volite li sve svoje emocije jednako?
Kako govoriti ispred drugih i osjećati se ugodno?

Tijekom praktičnog rada susretao sam se i još uvijek se susrećem kako s vlastitim ograničenjima u vidu srama, straha, raznih nelagoda, tako i s ograničenjima svojih kolega te drugih polaznika radionica koje ih sputavaju u poslu, privatnom životu, izražavanju, stvaranju... Iz toga, kao i iz iskustva vođenja radionica i rada s ljudima, proizašla je potreba kreiranja radionice Artikulacija emocija, koja je bazirana na osobnom procesu pronalaženja načina kako maksimalno artikulirati vlastite potencijale kao umjetnik.

Leon

Kao pedagog, Leon Lučev surađuje na Sarajevo Talent Campusu, Medijskoj školi Ante Peterlić u Čakovcu, Umjetničkoj akademiji Split, Sarajevo Film Academy, Ludrugom te kao voditelj i osnivač djeluje u Školi igre filma i Zlarinskom ljetu koje se bave umjetničkom edukacijom djece.

Njegova su predavanja usmjerena na glumce, redatelje, dječje pedagoge, djecu, osobe s problemima osobnosti, a sada rad otvara i svima koji žele istražiti ili pomaknuti svoje granice, neovisno o scenskom iskustvu.

Mjesto održavanja: Zagrebački plesni centar ( bijela dvorana ), Ilica 10, 10000 Zagreb

Datum radionice: 2. I 3. veljače 2013.
Vrijeme rada: oba dana od 10 - 14 i 16 - 20 sati
Cijena radionice 1250 kn.
Grupa je ograničena na 15 sudionika.
Kontakt osoba Paola Tolj, mob: 09150 02 429
Voditelj: Leon Lučev
Suvoditelji: Lucija Barišić, Davorka Vidović

19.01.2013. 17:43:00
http://metro-portal.hr/artikulacija-emocija-s-leonom-lucevom/76052/