Metro-portal.hr

objavljeno 29.07.2011. 18:52:00
TRIBUTE LEGENDAMA

Argentinski frizer specijalizirao se za frizure popularnih Beatlesa

Gerardo Weiss , frizer iz Buenos Airesa, svojim mušterijama nudi frizure kakve je nosila popularna britanska četvorka

Fotografija vijesti

Nakon što je godinama vodio sasvim običan frizerski salon u Buenos Airesu, Gerardo Weiss usnuo je san u kojem mu članovi Beatlesa dolaze na šišanje, nakon čega je svojim mušterijama odlučio ponuditi frizure slavne četvorke kao svoju specijalnosti, piše Hina.

"Taj mi se san duboko urezao u sjećanje", rekao je Weis u skromnom salonu čiji su zidovi obljepljeni posterima Johna Lennona, Paula McCartneya, Georgea Harrisona i Ringo Starra.

"Odlučio sam se riješiti slika kakve obično viđamo po salonima i staviti slike Beatlesa...kako bi ih ljudi mogli vidjeti i tražiti upravo takve frizure", dodao je.

Naveo je da mu je najdraža frizura Paula McCartneya iz 1974. s turneje Band on the Run - sa strane kratka, a otraga duga kosa.

Weiss, čiji se sin zove Lennon, prvi je put čuo neku pjesmu Beatlesa prije 40 godine, što je trenutak kojeg se sjeća s gotovo religijskim osjećajima. Bila je to pjesma "Love Me Do", prvi single slavne četvorke iz Liverpoola, kojom je raspiren plam dugogodišnje ljubavi Weissa i britanske grupe.

29.07.2011. 18:52:00
http://metro-portal.hr/argentinski-frizer-specijalizirao-se-za-frizure-popularnih-beatlesa/61784/