Metro-portal.hr

objavljeno 20.04.2010. 13:16:21
shoping gušt

Aquarius Music Shopovi proslavili Međunarodni Record Store Day!

Rezultati i posjet su bili više nego dobro prihvaćeni od hrvatske publike i kupaca

Aquarius Music Shopovi priključili su se obilježavanju međunarodnog dana prodavaonica glazbenih medija koja se obilježava svake godine, treće subote u travnju (u subotu 17. travnja).

Običaj je da se kroz prigodne koncertne nastupe i povoljniju kupnju (u našem slučaju popust od 10%), ljubitelji glazbe nagrade, a i podsjete da postoji "gušt" u posjeti fizičkih dućana. Kako je ovo bio prvi put da su se Aquarius Music Shopovi priključili svjetskom pokretu, rezultati i posjet su bili više nego dobro prihvaćeni od hrvatske publike i kupaca.

Oni koji nisu iskoristili zagrebačku subotnju špicu za ispijanje kavice mogli su uživati u svirci i sokovima i svojevrsnoj "kućnoj" atmosferi. Pred oduševljenim posjetiteljima nastupili su: Luka Belani i Nina Romić (kantautori), Peach Pit (izvanserijski underground sastav), Shoot Me Wendy (pop-punk), Le Zbor (zborsko pjevanje), Tomislav Goluban (blues), Izidor Popijač Žiga (kipar i slobodni umjetnik), Frano Đurović (kompozitor suvremene glazbe), 4SYRINX (flaute) i Amalia & Pedro (gosti iz Portugala).

"Ove godine pokazali smo da svaki dolazak u glazbene shopove može biti obogaćeno iskustvo, pa se nadamo da ćete nam se na slijedećem Record Store Day-u pridružiti u još većem broju. A mi ćemo se potruditi prirediti i posebna izdanja ekskluzivno u prodaji samo na taj dan", poručuju iz Aquariusa.

 

20.04.2010. 13:16:21
http://metro-portal.hr/aquarius-music-shopovi-proslavili-medjunarodni-record-store-day/38265/