Metro-portal.hr

objavljeno 12.11.2019. 09:30:00
INFOGAMER

AOC službeni partner Reboot InfoGamera

AOC je ovogodišnji službeni monitor partner Reboot InfoGamer sajma na zagrebačkom Velesajmu

Službeni monitor partner
Službeni monitor partner (AOC)

Specijalist za monitore i jedan od vodećih brendova za gaming monitore AOC pridružuje se, kao službeni monitor partner, osmom izdanju jednog od najvećih gaming evenata u Hrvatskoj i regiji - Reboot InfoGamer 2019. koji će se održati na zagrebačkom Velesajmu od 12. do 17. studenog.

AOC će podržati ovaj gaming event s čak 150 vrhunskih gaming monitora od najpoznatijih modela iz renomirane AOC AGON linije do mainstream modela G90 gaming linije.

Ovogodišnje osmo po redu izdanje jednog od najvećih gaming sajmova i festivala u svijetu odvijat će se kroz šest dana na rekordnih 21.000 m2 izlagačkog prostora u osam dvorana Zagrebačkog Velesajma i privući će više od 100 tisuća posjetitelja iz cijele Europe. Najbogatije i najatraktivnije izdanje sajma do sada ove godine donosi najveće nove svjetske gaming blockbustere, najnovije gaming hardvere, spektakularne esports turnire, tradicionalne dnevne giveaway-e te nikad brojnije gaming merchandise i hardver storeove.

AOC je ove godine službeni monitor partner festivala te će svi posjetitelji imati priliku iz prve ruke iskusiti sve prednosti AOC gaming monitora u nekoliko gaming prostora. Uz to, posjetitelji će svaki dan imati priliku i osvojiti jednog od ponajboljih AOC monitora.

Doživljaj AGON gaming linije iz prve ruke

AOC je svoju prvu gaming seriju AGON monitora predstavio u ožujku 2016. godine. Od tada, AGON monitori razvijali su se od boljih prema još boljima. Ne samo da su ovi monitori dokazali kako su najprodavaniji, već su ih recenzenti diljem Europe nagrađivali i nazivali najboljim gaming monitorima. AGON linija zadobila je privrženost i divljenje kako povremenih gamera tako i onih kompetitivnih i to zahvaljujući svojim premium značajkama, inovativnoj tehnologiji i atraktivnim cijenama.

Na ovogodišnjem InfoGameru, AOC će predstaviti posjetiteljima najbolje od svoje AGON gaming linije. Na glavnom stageu i nekoliko gaming prostora, posjetitelji će imati priliku isprobati prvi AGON monitor lansiran - 27 inčni AG271QX, njegove nešto mlađe nasljednike - AG271UG i AG273QCG modele, kao i zakrivljeni 35 inčni AG352QCX model u ultra-wide formatu.

AOC G90 mainstream gaming serija

Uz privlačan dizajn s tri strane skoro bez okvira i impresivan set specifikacija i značajki koje jamče vrhunski doživljaj igranja kao što su brzina osvježavanja od 144 Hz i FreeSync tehnologija, G90 serija monitora dokaz je kako monitor može izgledati dobro, imati bogate tehničke značajke i biti cjenovno prihvatljiv u isto vrijeme.

U to se mogu iz prve ruke uvjeriti posjetitelji InfoGamera jer AOC donosi ponajbolje modele G90 serije G2460PG, G2460PQU i G2590PX.

Na Reboot InfoGameru AOC će pokazati kako ima idealan monitor za svakoga bez obzira na stil igre koji preferira. Svatko će zasigurno pronaći nešto za sebe, stoga AOC poziva sve posjetitelje da isprobaju vrhunsko gaming iskustvo upravo na AOC monitorima, ali i da sudjeluju u brojnim dnevnim nagradnim igrama kako bi dobili priliku da postanu vlasnik jednog od AOC gaming monitora.

Pratite Reboot InfoGamer službenu stranicu i prvi saznajte sve vijesti o sajmu. 

12.11.2019. 09:30:00
http://metro-portal.hr/aoc-sluzbeni-partner-reboot-infogamera/121877/