Metro-portal.hr

objavljeno 10.01.2018. 09:30:00
NOVOSTI

AOC se udružio s G2 Esports organizacijom

G2 Esports osnovana je 2013. od strane poznatog profesionalnog igrača Carlosa "Ocelote" Rodrigueza te se ova esport organizacija od tada brzo etablirala u europskim krugovima

G2 Esports i AOC - dobitna kombinacija
G2 Esports i AOC - dobitna kombinacija (AOC)

Specijalist za monitore AOC službeno je predstavio svoj globalni esport sponzorski program udružujući se s G2 Esports, jednom od najmoćnijih i najuspješnijih eSports organizacija na svijetu. G2 Esports osnovana je 2013. od strane poznatog profesionalnog igrača Carlosa "Ocelote" Rodrigueza te se ova esport organizacija od tada brzo etablirala u europskim krugovima te na različitim međunarodnim esport događanjima, s impresivnim rezultatima i s trenutno 79 osvojenih naslova.

"Iznimno smo ponosni na naše novo partnerstvo s G2 Esports organizacijom", ističe Stefan Sommer, direktor marketinga i voditelj poslovanja AOC-a. "Suradnja s vrhunskim esports timovima inspirira nas tako da još više razmišljamo o dizajnu proizvoda i pomaže nam prepoznati koje bi značajke najviše odgovarale određenom žanru ili naslovu. G2 pruža vrhunske objekte za treniranje i izvrsne uvjete za svoje igrače, a mi se radujemo ispunjenju tih standarda s našom vrhunskom AGON igraćom serijom."

G2 Esports je danas jedna od najpopularnijih esport organizacija na svijetu i cijenjena je ne samo zbog uspjeha na međunarodnim turnirima i ligama već i zbog uzastopnog sastavljanja talenata svjetske klase u svakom od svojih područja, bilo da se radi o League of Legends, CS: GO, Hearthstone, PUBG ili Rocket League.

Tijekom 2017. godine G2-ova League of Legends momčad zauzela je prvo mjesto na Europskom prvenstvu (EU LCS) u proljeće i ljeto, a drugo mjesto na prestižnom Mid-Season Invitational turniru (MSI).

U veljači, G2 Esports formirao je CS:GO sastav koji se već spominje kao "legendarni francuski super tim". Uzeli su vruće natjecateljske trofeje na DreamHack Masters 2017. i ESL Pro Series 5, unatoč tome što je 2017. bila njihova debitantska godina.

G2 osnivač i CEO, Carlos 'ocelote' Rodriguez je povodom novog partnerstva s AOC-om izjavio: "Svatko u G2 Esports-u je izuzetno uzbuđen radi novog partnerstva s AOC-om. Uključenost profesionalnih igrača u razvoj najboljih igraćih monitora je bitna, a mi smo više nego sretni što naše svjetske zvijezde sada imaju priliku pomoći AOC-u postići savršenstvo u dizajniranju monitora. Sigurni smo da će naši novi AG251FZ monitori AGON serije s munjevitom brzinom osvježavanja biti ključni dio našeg optimalnog okruženja za trening. Znamo bolje nego itko da je talent bez napornog rada i prakse beskoristan. Nema sumnje da će nas to vjerovanje i odlučnost da budemo najbolji dovest do novih pobjeda u 2018. godini. Naši su timovi gladniji no ikada, a mi smo sretni što imamo partnere koji vjeruju u našu ambiciju i uvijek su spremni pomoći nam krenuti naprijed. "

U sklopu sponzorskog ugovora AOC će opremati G2 objekte za treniranje s najsuvremenijim igraćim modelom AG251FZ koji ima nevjerojatno visoku stopu osvježavanja od 240 Hertz-a i 1 ms ulaznog kašnjenja. "Oči treniranih pilota mogu percipirati slike brzinom od približno 200 sličica u sekundi. Nedavne studije pokazale su da esport stručnjaci mogu postići jednake vrijednosti tijekom intenzivnih utakmica. Kao rezultat toga, omogućujemo G2 Esports organizaciji samo najbrže panele koje tržište nudi osnažujući ih tako da ostvare svoj puni potencijal ", za kraj je rekao Stefan Sommer.

10.01.2018. 09:30:00
http://metro-portal.hr/aoc-se-udruzio-s-g2-esports-organizacijom/109623/