Metro-portal.hr

objavljeno 20.10.2018. 15:01:00
SAZNAJEMO

AOC partner nadolazećih velikih esport događanja

AOC Gaming postao partner poznatih esport događanja - Red Bull Guardiansa & Red Bull Kumitea

AOC Agon za gamere
AOC Agon za gamere (AOC)

Specijalist za monitore AOC s ponosom najavljuje suradnju s Red Bull Guardiansima i Red Bull Kumiteom - velikim Red Bullovim esport događanjima koja će se održati od 19. do 20. listopada, te od 10. do 11. studenog 2018. godine. Red Bull Guardians je prilagođeni Dota 2 turnir koji će se održati u Londonu.

Četiri vodeća Dota 2 tima natjecat će se jedan protiv drugog s dodatnom drafting fazom u kojoj će moći izabrati tri heroja kao zamjene. Na događanju, svi timovi bit će opremljeni AGON AG241QG gaming monitorima. Drugo događanje, Red Bull Kumite, ugostit će 16 profesionalnih Street Fighter V igrača u Parizu, koji će koristiti AGON AG271QX gaming monitore.

Posebno prilagođena Dota 2 s Red Bull Guardiansima

Četiri tima bit će pozvana da sudjeluju u Red Bull Guardians Dota 2 turniru, koji će se održati od 19. do 20. listopada u Red Bullovom višenamjenskom esport postrojenju u Londonu - Red Bull Gaming Sphereu. Turnir će pružiti drugačiji doživljaj tradicionalne Dote, omogućujući sudionicima prilagođene radnje, poput dodatnog drafta ili zamjene heroja za vrijeme igre. Svaki novi heroj zadržavat će iste predmete i iskustvo kao onaj heroj koji je zamijenjen.

AOC Gaming je službeni monitor partner Red Bull Guardiansa, pa će stoga svaki Dota 2 igrač koristiti AGON AG241QG gaming monitor tijekom cijelog turnira. AG241QG monitor je opremljen ultra brzim TN panelom s vremenom odaziva od 1 ms, 2560 x 1440 rezolucijom i nevjerojatnom brzinom osvježavanja od 165 Hz te je dizajniran kako bi povećao performanse posvećenih igrača.

Šesnaest Street Fighter V igrača na Red Bull Kumiteu

Red Bull Kumite, koji će se održati 11. studenog u Salle Wagram auditoriju u Parizu, pozvat će 14 najprestižnijih Street Fighter V igrača svijeta. Još će dva igrača dobiti priliku da pronađu svoje mjesto na Red Bull Kumiteu tako što će biti najbolji na Last Chance Qualifier kvalifikacijama, tijekom kojih će se 10. studenog natjecati 256 igrača.

AGON AG271QX monitor će im uvijek biti pri ruci, stoga Street Fighter natjecatelji ne mogu očekivati ništa manje od 1ms vremena odaziva, izvanredne brzine osvježenja od 144 Hz te ultimativnog zaslona za igranje s visokim performansama.

Dizajniran s LAN partyjima i gaming konvencijama na umu, AOC-ovi AGON monitori su već izuzetno cijenjeni među profesionalnim gamerima i esport igračima na mnogim turnirima.

„Vrlo smo sretni zbog partnerstva s Red Bull Guardiansima kao i Red Bull Kumiteom. Vidimo ovo kao sjajnu priluku za ulaganje u esport i pokazivanje raznovrsnosti AOC Gaming monitora. Prisutnost na oba događanja pokazuje da je AOC-ov gaming repertoar monitora relevantan i idealan za svaki esport.

Imamo monitore za svaku priliku, što dokazuju AGON AG241QG i AGON AG271QX koji će se koristiti za Dota 2, odnosno za Street Fighter turnir. Prisutnost na oba događanja pokazuje gamerima da je AOC Gaming investirao sredstva u ono što voli i u uspješnu realizaciju ovakvih događaja. Nema boljeg načina da ilustriramo da je AOC Gaming ozbiljan u namjeri da ovdje i ostane", kazao je Stefan Sommer, direktor marketinga i voditelj poslovanja za Europu.

20.10.2018. 15:01:00
http://metro-portal.hr/aoc-partner-nadolazecih-velikih-esport-dogadjanja/114944/