Metro-portal.hr

objavljeno 15.06.2011. 16:13:00
VELIK ODAZIV

Antoniji Bilić još uvijek nema traga, u Drnišu održan skup potpore

Policija je prijepodne izvijestila kako još traga za nestalom djevojkom koja je posljednji put viđena kako ulazi u bijeli tegljač s plavom ceradom na mostu preko Čikole

Antonia Bilić
Antonia Bilić (Facebook)

Srednjoškolci i građani Drniša u mirnoj su povorci danas prošli kroz grad do mosta preko Čikole, gdje je posljednji put viđena 17-godišnja Antonia Bilić kojoj se prošlog utorka izgubio svaki trag, piše Hina.

Drnišani su se odazvali jučerašnjem pozivu Antonijine sestre Ane, koja je putem medija i Facebooka pozvala hrvatske građane da iziđu na glavne trgove svojih gradova i mjesta sa slikom njezine 17-godišnje nestale sestre kako bi poduprli potragu za njom i lijepili plakate s njezinim likom i podatcima o njoj.

Policija je prijepodne izvijestila kako još traga za nestalom djevojkom koja je posljednji put viđena kako ulazi u bijeli tegljač s plavom ceradom na mostu preko Čikole. Također je priopćila da je u tijeku opsežna kriminalističko-analitička istraga, da analizira sve podatke prikupljene proteklih dana te da nastavlja pretraživati teren od Krička, gdje Antonia živi s obitelji, do Klisa budući da se u utorak ujutro djevojka uputila na praksu u Split.

Provjeravaju se i sve informacije dobivene od građana i policijskih službenika diljem Hrvatske, a od šibensko-kninske Policijske uprave doznaje se da se više građana javilo i tvrdilo kako poznaje osobu koja sliči fotorobotu vozača tegljača u koji je u utorak ušla mlada Drnišanka. Na temelju tih dojava, policija je dosad provjerila više od deset osoba, no utvrđeno je kako se nijedna ne može dovesti u vezu s nestankom maloljetne Antonije Bilić.

I na području Ogulina bilo je nekoliko dojava o osobama koje sliče fotorobotu. Za jedne je utvrđeno da nisu povezane s nestankom, a druge se još provjeravaju. Policija je sinoć objavila da odjeća koju je prošlog utorka pronašla u kontejneru na autocesti pokraj tunela Male Kapele ne pripada nestaloj djevojci.

15.06.2011. 16:13:00
http://metro-portal.hr/antoniji-bilic-jos-uvijek-nema-traga-u-drnisu-odrzan-skup-potpore/60175/