Metro-portal.hr

objavljeno 18.04.2011. 20:32:00
NOVI-STARI TRENER

Ante Miše ponovno na klupi Hajduka

Nakon što je Goran Vučević po drugi puta otišao iz kluba, mjesto trenera ponovno je preuzeo Ante Miše

Miše
Miše (Cropix)

Ante Miše vodit će Hajduk u preostalih pet kola Prve HNL, odlučila je Uprava splitskog kluba, prenosi Hina.

Miši je ovo drugo preuzimanje trenerske palice u Hajduku, pošto je na toj dužnosti proveo od listopada 2008. do kolovoza 2009. godine. Miše će naslijediti Gorana Vučevića s kojim je vodstvo kluba u nedjelju sporazumno raskinulo ugovor. Zanimljivo i prilikom prvog preuzimanja Hajduka 2008. godine Miše je također naslijedio Vučevića.

"U svih preostalih pet utakmica do kraja prvenstva ići ćemo na pobjedu", poručio je Miše obećavši da će momčad pod njegovim vodstvom igrati "puno bolje" nego što je to bio slučaj u posljednje vrijeme.

Predsjednik Hajduka Josip Grbić istaknuo je kako se moralo brzo reagirati, te je imenovan trenerski dvojac Miše-Andrijašević, koji dobro poznaje stanje u momčadi i igrače i ne treba im mnogo vremena za uhodavanje.

"Bilo nam je važno žurno premostiti novonastalu situaciju, te smo se odlučili za naše ljude Mišu i Andrijaševića koji su radili i igrali u Hajduku", objasnio je Grbić. Po njegovim riječima od novog trenera se očekuje da "trgne momčad iz letargije i što prije vrate motiv igračima."

Odgovarajući na pitanja novinara Grbić je rekao kako će uskoro u Hajduku biti izabrana nova Uprava koja će odlučivati hoće li Miše i Andrijašević ostati na trenerskoj klubi po završetku aktualnog prvenstva.

Miše i Andrijašević su za vrijeme igračke karijere nosili kapetansku vrpcu Hajduka. Miše je, kako je rečeno, za Hajduk odigrao 390, a Andrijašević 311 službenih utakmica.

Trener vratara Hajduka od danas je Zoran Varvodić, a kondicijski trener Duje Poljak, rečeno je na konferenciji za novinare.

18.04.2011. 20:32:00
http://metro-portal.hr/ante-mise-ponovno-na-klupi-hajduka/57879/