Metro-portal.hr

objavljeno 24.11.2017. 10:01:00
NAJAVE

ANIMALIS u Zagrebu

ANIMALIS je tjelesni trening Marije Šćekić, nastao kombinacijom izometričkih vježbi za jačanje dubinskih mišića tijela sa elementima slow-motion kretanja i „animal flow" vježbi za mobilnost

Marija Ščekić ima sjajnu radionicu
Marija Ščekić ima sjajnu radionicu (Animalis)

Čast nam je i zadovoljstvo najaviti radionicu ANIMALIS  koreografkinje i plesne umjetnice Marije Šćekić, koja će se održati 26. studenog 2017. u plesnom klubu SOSS - School of Street Styles u Zagrebu. 

"Animalis" radionica dio je ponude edukativnog programa Škole prirodnog pokreta i plesa  Marije Šćekić (CROM) koja se održava u Šibeniku i Zadru.  

ANIMALIS je tjelesni trening Marije Šćekić, nastao kombinacijom izometričkih vježbi za jačanje dubinskih mišića tijela sa elementima slow-motion kretanja i „animal flow" vježbi za mobilnost, flexibilnost, snagu, izdržljivost i neuromuskularnu komunikaciju. Cilj radionice je učenje pojma međusobne veze i transformacije pokreta tijela i svijesti polaznika pri izvođenju njemu prirodne, plesne sekvence.

Koreografkinja, plesačica, voditeljica Histeria Nove, Marija Šćekić se bavi stvaranjem multimedijalnih predstava, znanstveno-umjetničkim istraživanjem od 2000.g ostajući dosljedna visokim standardima autorskih produkcija i jedinstvenoj umjetničkoj viziji.

Dobitnica je Nagrade hrvatskog glumišta (2006) i Posebnog priznanja Europske Unije za inovativnost i doprinos razvoju kulturnog managementa u Republici Hrvatskoj (2007, EDE projekt). Voditeljica je Škole za prirodni pokret i ples, začetnica vertikalnog plesa u Republici Hrvatskoj, pročelnica Škole za balet i suvremeni ples u Šibeniku te višestruko nagrađivana plesna umjetnica u zemlji i inozemstvu.

Radionice Animalis u Osijeku, Zadru i Zagrebu održavaju se u organizaciji Plesne udruge IN FLUX iz Zadra kroz projekt URL - Urbani Laboratorij  2017, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Zadra i Grada Zagreba.

Više informacija o edukativnom programu: www.histerianova.com/crom
O radionici Animalis: www.histerianova.com/animalis

FB event ANIMALIS  u Zagrebu: https://www.facebook.com/events/1815861815370856/

24.11.2017. 10:01:00
http://metro-portal.hr/animalis-u-zagrebu/108745/