Metro-portal.hr

objavljeno 20.06.2011. 08:42:00
DROGA I MIKROFON NE IDU SKUPA

Amy Winehouse otkazala turneju nakon debakla u Beogradu

Winehouse (27) je u Beogradu imala velikih problema s održavanjem ravnoteže, pjevanjem vlastitih stihova i na trenutke je izgledala posve izgubljeno

Amy Winehouse
Amy Winehouse (Getty Images)

Slavna engleska pop pjevačica Amy Winehouse, čija je darovitost teško narušena ovisnošću o alkoholu i drogama, otkazala je dio svoje europske turneje nakon skandaloznog koncerta u Beogradu u subotu, pišu svjetski mediji, a prenosi Hina.

Winehouse (27) je u Beogradu imala velikih problema s održavanjem ravnoteže, pjevanjem vlastitih stihova i na trenutke je izgledala posve izgubljeno. Publika je vidjevši da pjevačica ne zna za sebe sve glasnije negodovala, a naposlijetku je i burnim zvižducima ispratila s pozornice.

Winhouse je večeras trebala nastupiti u Istanbulu, a prekosutra u Ateni, ali su nakon beogradske blamaže ti koncerti otkazani. Sljedeći nastup po rasporedu bi trebala imati u srpnju u Španjolskoj. Njezin se menadžment u priopćenju ispričao fanovima, naglasivši da ona u ovakvom stanju ne može dati sve od sebe na koncertima i da je povratak kući najbolja odluka.

20.06.2011. 08:42:00
http://metro-portal.hr/amy-winehouse-otkazala-turneju-nakon-debakla-u-beogradu/60350/