Metro-portal.hr

objavljeno 08.06.2008. 23:57:22

Amy opet u video skandalu

Britanski tabloid objavio je šokantnu snimku pjevačice i njezinog supruga

Snimke su iz prošle godine, par tjedana nakon vjenčanja para
Snimke su iz prošle godine, par tjedana nakon vjenčanja para

Amy Winehouse u središtu skandala i nije neka vijest, no ako je suditi prema britanskim medijima, posljednja pronađena snimka mogla bi zaključiti njezinu glazbenu karijeru. Britanski tabloid News of the World objavio je videozapis i fotografije koje ponovno  svjedoče o razularenom životu britanske glazbene zvijezde. Jasni prikazi raznih droga u toj snimci i nisu najgora stvar zbog koje bi se Amy trebala ispričavati, već niz izuzetno rasističkih uvreda.  Fotografije je snimio Blake Fielder-Civil, koji joj je cijelo vrijeme snimanja tvrdio kako je ‘uopće ne snima’ kunući se pritom svojim i njezinim životom. Amyn suprug i dalje se nalazi u zatvoru zbog nekoliko krivičnih djela među kojima se raspačavanje narkotika i ometanje pravde.

Snimke su napravljene  u svibnju 2007. godine, nekoliko tjedana nakon što se par vjenčao u Miamiju, a prikazuju njih dvoje na kućnoj zabavi koja je uključivala obilate količine droga i pribora za drogiranje, od folija, igala, lula za crack... Zbog svega toga Amy bi ponovno mogla završiti na policiji, kao i prije nekoliko mjeseci kada je tabloid The Sun objavio videosnimku na kojoj Amy puši crack. Tada je, nakon dvodnevnog ispitivanja, policija zaključila kako nema osnove za tužbu.        (INDEX.HR/METRO)

Seks, droga i videoOsim folija, igala, lula za pušenje cracka i hrpe tableta koje se vide na snimci, pjevačica je izrekla niz rasističkih izjava u kameru supruga Blakea Fieldera-Civila, koji je cijelo vrijeme tvrdio da ne snima. 

08.06.2008. 23:57:22
http://metro-portal.hr/amy-opet-u-video-skandalu/8333/