Metro-portal.hr

objavljeno 25.04.2012. 14:48:18
TECHNO

Alexander Kowalski stiže iz Berlina u Stereo Dvoranu

Posljednju subotu u mjesecu 28. travnja Stereo Dvorana u suradnji s Balance FM-om nastavlja u revijalnom tonu te dovodi još jedno renomirano ime elektronske scene

Live act velikog berlinskog performera
Live act velikog berlinskog performera (Stereo Dvorana)

Alexander Kowalski dolaskom prvih techno izdanja početkom devedesetih iz Detroita u Berlin otkriva strast prema ovoj vrsti glazbe i nedugo nakon toga i sam ulazi u producentske vode. S prvim izdanjima i live actovima počinje još davne 1997., a u sam vrh techno produkcije dolazi 2002. sa albumom „Progress".

Njegovo iznimno znanje kad je u pitanju produkcija, konstantna evolucija zvuka iz singla u singl te savršena tehnička izvedba u kominaciji sa snažnim emocijama, donose mu nominacije za German Dance Awards. 2009. osniva svoj label „Damage music Berlin", a posljednji singl koji je izdao prije dva mjeseca oduševio je kritiku i našao mjesto u setovima brojnih velikana kao što su Laurent Garnier, Joris Voorn, Ben Sims, Stephan Bodzin, Fergie i Guy J.

Kowalski stiže ravno iz Berlina izvesti live act, te nakon 10 godina ponovno očarati riječku publiku. Društvo će mu praviti Lemon, Mark Ash, Mateo Klaic, Krekman, a cijena ulaznice iznosi 55kn do ponoći, 70kn nakon.

Večer prije, petak 27. travnja Full Metal Service i Croatian Metal and Rock portal ponosno predstavljaju po prvi puta u Hrvatskoj Bloodstock "Metal 2 The Masses", natjecanje bendova koje se održava po cijeloj Europi. Dođite podržati svoje najdraže bendove i omogućiti im da otputuju u Veliku Britaniju na jedan od najvećih metal open air festivala u Europi.

25.04.2012. 14:48:18
http://metro-portal.hr/alexander-kowalski-stize-iz-berlina-u-stereo-dvoranu/70395/