Metro-portal.hr

objavljeno 02.12.2013. 17:20:00
REKAO JE

Album/kompilacija YAMMAT FM 2014 uskoro u prodaji

Neslužbenu Youtube verziju videa osmislio je kolega iz Francuske, Bruno Ribeiro te umjetnički kolektivi Collectif Coin i Nohista

Već je nešto više od 3 godine prošlo od objavljivanja Yammat Kompilacije, izdanja vrlo omiljenog u eteru radijskih postaja u Hrvatskoj, ali i šire. Podsjetimo, Yammat Kompilacija donijela je tijekom 2010. godine nekoliko odlično prihvaćenih mladih izvođača sa sjajno prihvaćenim pjesmama.

Osim svima dobro poznatog Yammata, bili su tu i Nipplepeople s odličnim pjesmama "Sutra", "Broj" i "Sanjam", pa Egoclinique s "Probudi se", Sappa, Agramsvile, ali i mnogi drugi izvrsni mladi izvođači.

Jedan od bandova koji je odlično prošao sa svojim najavnim singlom bila je i zagrebačka grupa DAS WEGAS, predstavivši se tada sa singlom "Svijet u meni" u Yammat remixu.

Danas, nakon 3 godine pauze, ekipa okupljena oko etikete Yammat Records vraća se u eter radijskih i televizijskih postaja i to putem YAMMAT FM albuma-kompilacije koji, među ostalima, donosi i nove singlove Yammata, Vande Winter, Nipplepeople, Egoclinique, PigPop, Das Wegas i drugih.

Prvi singl s YAMMAT FM albuma-kompilacije upravo su spomenuti DAS WEGAS sa pjesmom "Rekao je", a singl možete odmah i poslušati:

Ovu neslužbenu Youtube verziju videa osmislio je kolega iz Francuske, Bruno Ribeiro te umjetnički kolektivi Collectif Coin i Nohista, dok se na službenom video spotu za pjesmu „Rekao je" upravo radi.

 Glazbu i stihove, uz suradnju ostatka benda, potpisuje klavijaturistica i basistica Zrinka Majstorović, dok je glavni vokalni dio za novi singl otpjevala umjetnica pod pseudonimom MQ. Nju je vokalno kroz pjesmu pratila Rosana Šimunović, a instrumentalno već spomenuta Zrinka Majstorović, gitarist Emil Aleksander te bubnjar Jure Ivaniš. Za finalni mix i glazbenu produkciju pobrinuo se Alen Balen dok mastering potpisuje Mike Ross (Yammat mastering).

Više informacija o izvođačima i kompilaciji potražite na službenim Facebook stranicama

02.12.2013. 17:20:00
http://metro-portal.hr/album-kompilacija-yammat-fm-2014-uskoro-u-prodaji/81926/