Metro-portal.hr

objavljeno 04.02.2010. 20:57:30
JOŠ UVIJEK STE VATRA

Ako vas zanemaruje, učinite ga ljubomornim

Vi ste svjesni vlastite ljepote i žara, ali vaš dragi kao to da i ne vidi. Možda je vrijeme da ga podsjetite koga ima kraj sebe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviantart)

Muškarci često zaboravljaju koliko su im žene lijepe i seksi. Dosta je toga! Pokažite im da ste još uvijek vrijedne grijeha.

Kupovina nove haljine i rublja

Zaboravite na haljine koje vam godinama skupljaju prašinu u ormaru. Odvojite vrijeme i priuštite si dugu, lukavu kupovinu. Nabavite si vrlo smionu, seksi haljinu i još smionije seksi donje rublje. Naravno, vašem partneru o tome ni riječi i pred njime i dalje nosite staru odjeću. Neka za njega to bude iznenađenje, šok na kojeg neće biti pripremljen. Tresnite ga iz zasjede. Recimo, na način da mu kažete kako idete na godišnjicu mature ili da ćete si, nakon dugo godina, priuštiti s prijateljicom odlazak u kazalište ili u kino. I tada odjenite novu haljinu i donje rublje. Stavite mu na znanje da to nije za njega već za spomenutu priliku jer zaželjeli ste malo promjene. Budite sigurni da će se vaš partner skameniti od iznenađenja. Neće moći vjerovati da ima tako lijepu ženu. I da će biti ozbiljno zabrinut zbog toga što se ona, tako uređena, sprema izaći bez njega.

Depilacija, novi parfem i kozmetički salon

Prije odlaska stavite mu do znanja da ste kupili novu vrstu parfema te da ćete ga upotrijebiti upravo tom prigodom. Da želite mirisati za okolinu i da se nadate kako niste izabrali pogrešan miris, jer taj vam izlazak znači vrlo mnogo. Također mu povjerite kako ste bili na sve popularnijoj brazilskoj depilaciji. Da ste si priuštili posjet kozmetičarki. Sve u svemu, da ste se stvarno uredili i da svojim školskim kolegama želite pokazati da ste još uvijek dobar komad. Vaš će partner sigurno ostat zblenut od čuđenja. Postat će ljubomoran. Nakon dugog će vremena shvatiti da kod kuće ima prekrasnu ženu koju je nepravedno zanemario. Pošteno će se zabrinuti što vas tako lijepu i uređenu pušta van samu. Možda će vam predložiti da krene s vama. Ili da vas pričeka ispred gostionice u kojoj ćete slaviti godišnjicu. Da i sam prisustvuje kazališnoj predstavi i pozove vas na ples. Ali ne dajte se preveslati i ustrajte na svojem planu. Stavite mu na znanje da se niste uredili za njega, jer njega to ionako više ne zanima, te kako se nadate da ćete na tom događaju stvarno izgledati kao komad i pol.

Dubok dekolte i visoke pete

Njegovu ljubomoru raspalite odijevanjem haljine s vrlo dubokim dekolteom. Ispod dodajte takozvani push up grudnjak koji će dodatno istaknuti vaše grudi i dubok dekolte učiniti svrhovitim. Obucite cipele s visokom petom, stavite izraziti makeup i pokažite mu koliko lijepi možete biti. I kako će vas lijepu vidjeti drugi. Naravno, kada se vratite pričajte mu o tome kako su vas hvalili. Koliko ste bili lijepi za vaše bivše školske kolege. Koliko su hvalili vaš dekolte, vašu guzu i vašu prekrasnu liniju. Puknut će od ljubomore, a vi ćete uživati. Ako bude tvrdoglav, i neće htjet priznat ljubomoru, vi nastavite s igrom.

Tajni dogovor s prijateljem

Slijedeći se put odjenite na sličan način te ga pozovite na večeru i ples. Tamo cijelo vrijeme koketirajte s šankerom ili nekim gostom, a dopustite si poneku riječ ili čak i ples. Ako ćete biti stvarno hrabri dogovorite se s nekim prijateljem neka vas namjerno sa susjednog stola ili na plesnom podiju pokušava osvojiti.

Izvor: Intimatemedicine.com

04.02.2010. 20:57:30
http://metro-portal.hr/ako-vas-zanemaruje-ucinite-ga-ljubomornim/32232/